Mobiili.fi Edullista ja tehokasta: Xiaomin uusin huippupuhelin paljastuu jo helmikuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Hurjista hinta-laatu-suhteista tunnettu Xiaomi valmistelee seuraavan lippulaivapuhelimensa julkistusta. Aktiivisesti puheenaiheena pysyneelle Xiaomi Mi 5:lle on nyt saatu virallisen julkistuspäivä.

  Xiaomin kansainvälinen nokkamies Hugo Barra on paljastanut Twitter-tilillään, että Mi 5 esitellään 24. helmikuuta. Julkistus tapahtuu siis Mobile World Congressin tuntumassa ja kyseessä on yhtiön ensimmäinen laitelanseeraus alkaneena vuonna. Barran mukaan tuleva puhelin on ”kaikkea mitä kuvittelitte, ja enemmän”.

  Mitä kaikkea laitteeseen olikaan kuviteltu? Tietolistan kärjestä löytyy luonnollisesti uusin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri. Muiksi teknisiksi tiedoiksi on huhuttu esimerkiksi 5,2-tuumaista QHD-näyttöä, neljän gigatavun RAM-muistia, 16 megapikselin takakameraa ja 3 600 milliampeeritunnin akkua. Hinnat maailmalla saattavat alkaa jopa alle 400 eurosta. Suomeen laitetta tuskin saadaan myyntiin, mutta aidosti kiinnostuneet voivat todennäköisesti päästä siihen käsiksi ulkomaisten verkkokauppojen kautta.

  Useat mainituista tiedoista ovat toistaiseksi varmistamattomia. Lopullisesti Mi 5:n tarjonta ja hinnat selviävät siis vasta ensi kuussa.


  #Mi5 is almost here! Xiaomi’s first product launch in 2016, on February 24. It's everything you imagined, and more. pic.twitter.com/DXGaYZVXCU

  — Hugo Barra (@hbarra) 26. tammikuuta 2016
  [​IMG]
  Oletettu Xiaomi Mi 5 vuotokuvassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju