Edullisimpien mallien hinta/laatusuhde?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja a3, 6/6/04.

 1. a3

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/04
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Siemensin puhelimet ovat alkaneet kovasti kiinnostaa, ja jonkun ihan perusmallin olen ajatellut hankkia. (Puhelin on minulle lähinnä "välttämätön paha", ei harrastus.) Luultavasti kyseeseen tulisi A55 tai ehkä A60. Saisiko kuulla käytännön kokemuksia ainakin tuosta A55-mallista, lähinnä laatu kiinnostaa, koska hinta on melkein epäilyttävän hyvä... :)

  Entä onko A55:ssä valikot myös suomeksi? Tätä tietoa en ole onnistunut löytämään.

  Hakuakin käytin, mutta ei oikein löytynyt etsimäni kaltaisia juttuja.

  Edit: Saako tuohon muuten tekstariäänen vaihdettua muunkinlaiseksi kuin se perinteinen piipittely (vai onko sitä Siemensin luureissa ollenkaan)?
   
 2. Jeppe !

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/02
  Viestit:
  896
  Tykkäykset:
  0
  eli kyllä A55 valikot on suomeksi, jos siis ostat luurin suomesta. Viestiääntä saa vaihdettua, puhelimessa on ns. "polyfoonisetsoittoäänet" . eli voi parhaimmillaan soittaa 16 sointua yhtäaikaa. Itselläni on ollu A50 ja se oli pettymys, näppäimet oli todella huonot ja puhelin oli lelumainen . A55 on aika samanlaiset näppäimet ja valikko on aika syvältä, mielestäni nämä siemenssin halppisluurit on HUONOJA . Kannatan mielummin tuttua nokiaa, nopeammat valikot , nopeampi viestin kirjoitus , ja samassa hintatasossa , esim 1100, 2100 ( hidas viestin kirjoitus) , 2300 . yms ...
  tai jos viitit pikkusen enemmän luurista maksaa, samsung A800, siinä on huippu perusluuri, ja vieläpä simpukka .. nam ! :)
   

Jaa tämä viestiketju