Mobiili.fi Edullinen OnePlus-puhelin paljastui virastokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2164
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus One E1005


  OnePlussalta odotetaan parhaillaan uutta älypuhelinta, joka sijoittuisi One- ja 2-puhelimia halvempaan hintaluokkaan. Puhelimen oletettu esittely on jo aivan nurkan takana, mutta toistaiseksi parhaan katsauksen laitteeseen tarjoavat virastotarkastuksista vuotaneet kuvat.

  Yhdysvaltain telehallintovirasto FCC on tänä syksynä hyväksynyt uuden OnePlus-puhelimen. Dokumenttien mukaan mallin nimi on ”One E1005”. Lisäksi FCC paljastaa, että puhelimesta löytyy 1,9 gigahertsin suoritin, LTE- ja Wi-Fi-yhteydet, Bluetooth 4.0 ja 2450 milliampeeritunnin akku. Näytön koko asettunee noin viiden tuuman tienoille.

  Kuvat eivät ole laadultaan päätä huimaavia, mutta ne antavat silti makupalan One E1005:n designista. Puhelimen kyljet vaikuttavat metallisilta ja takakuoressa näkyy tuttu OnePlus-logo. Lisäksi laitteen alapäädyssä sijaitsevat Micro USB -liitäntä ja stereokaiuttimet.

  Viime viikon raporttien perusteella One E1005:n lopullinen nimi voisi olla OnePlus X. Toisaalta huhuissa on myös kulkenut OnePlus Mini -nimike. Toistaiseksi on siis epäselvää, millä nimellä FCC:n hyväksymää OnePlus-halpamallia tullaan kutsumaan. Asian pitäisi kuitenkin selvitä jo myöhemmin tänään Intiassa järjestettävässä OnePlus-lehdistötilaisuudessa.

  [​IMG]
  OnePlus One E1005

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju