Edullinen ei-älypuhelin, jossa hyvä näyttö ja laaja java-sovellusten tuki?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja 2kind, 10/11/08.

 1. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Kysymykseni ei ole niin poikkeuksellinen, etteikö googlekin auttaisi, mutta ajattelin että jollakin olisi java-sovellusten yleinen oppimäärä hanskassa ja osaisi suositellakin jotain.

  Olisi hienoa löytää halpa puhelin, jossa Opera Mini toimiii juohevasti ja "kokonaan". En ymmärrä javasta sen vertaa, että osaisin paikallistaa sen mistä ongelmat kyseisen sovelluksen kanssa johtuvat, mutta osassa puhelimista Opera Mini osaa sujuvasti lukea ja kirjoittaa puhelimen tiedostoja ja osassa esim. lataukset on tehtävä puhelimen omalla selaimella. Samoin toimintanopeudessa on eroja. Esim. Nokian E70:ssä kaikki toimii, mutta vaikkapa kirjanmerkkien tallennuksessa kuluu ikuisuus siinä, missä usean ei-Symbian-puhelimen paljon köpösempi rauta pyörittää lähes kaikkea sujuvasti.

  Tilanteeni on nyt se, että houkuttaisi hankkia halpispuhelin, jossa Opera Mini toimittaisi selaimen virkaa ja jossa olisi hyvä, mielellään ei alle 320*240, näyttö. Koska aika vähän tulee muuta softaa asenneltua, niin jokin valmistajan omalla kevyellä käyttiksellä ilman symbianin pöhöttyneisyyttä toimiva huokea puhelin ajaisi tehtävän parhaiten.

  Ideoita kuullaan kiitollisena.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  E70 on varsin vanha luuri, joten Javan ja vauhdin osalta tuoreet S60 koneet ovat aivan eri tasolla.
  Jos ei aivan edellisen kauden halppis luureista puhuta, niin nyky luureissa java on myös tuolla tasolla tai oikeastaa laajemmilla ominaisuuskilla. Tosin Opera Mini ei nyt mitään erikoisuuksia tarvitse.

  Perus luuria hankkiessa menetät herkästi moniajona, mutta SEllä luureja jotka sallivat itse asenetun java sovelluksen taustalle jätön "perusluureissakin".

  Opera mini on nykyään monien perusluurien vakioasennuksissa

  Puhuit tiedostojen tallentamisesta selaimella, mitä haluat tallentaa ja mitä niillä haluat tehdä, se voi johtaa siihen että ehkä kannattaa sittenkin katsella jotain älykkäämpää luuria.
   

Jaa tämä viestiketju