Mobiili.fi Edistynyt X-kamera tulossa myös LG G5 -puhelimeen?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]LG esittelee MWC-messuilla uuden X-laitesarjan kahden puhelinmallin voimin. Toisesta X-puhelimesta löytyvä kaksoiskamera saattaa sijaita myös seuraavan G-lippulaivan selkämyksessä.

  LG esitteli eilen alustavasti kaksi uutta X-puhelinta. X screenin erikoisuutena on V10:stä tuttu lisänäyttö ja X camissa taas on 13 ja 5 megapikselin kennot yhdistävä kaksoiskamera.

  Sarjavuotaja Evan Blass kysyy Twitter-tilillään, että miksi LG ei näyttänyt laitekuvissa X camin selkämystä lainkaan. Kysymys on toki hyvä, sillä ”edistyneimmän kamerakokemuksen” tarjoaja olisi mielenkiintoista nähdä. Blassin mukaan syy on siinä, että sama kaksoiskamera löytyy myös LG G5:stä.

  [​IMG]
  LG X cam


  Tämän lisäksi Blass kertoo erillisessä twiitissä nähneensä G5:n livenä. Tapahtuman tuloksena Blass varmistaa, että G5:ssä on ”lisänäyttö”, oletettavasti LG V10:n tapaan. Mikäli molemmat tiedot pitävät paikkansa, G5 näyttää yhdistelevän tulevien X-puhelinten huippuominaisuudet yhteen lippulaivapakettiin.

  Näiden ohella LG G5:een odotetaan muun muassa uutta Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, neljän gigatavun RAM-muistia ja 5,6-tuumaista QHD-näyttöä. Ennen kaksoiskamerahuhua G5:een on lisäksi odotettu noin 20 megapikselin perinteistä takakameraa. Puhelimen virallisen paljastuksen pitäisi tapahtua viikonvaihteessa starttaavassa MWC-tapahtumassa.


  Finally saw the G5; secondary screen confirmed.

  — Evan Blass (@evleaks) 16. helmikuuta 2016


  Wondering why LG didn't show you the back of the X cam? Because it has the same wide-angle dual-lens as the G5. pic.twitter.com/JWKEqNfA8j

  — Evan Blass (@evleaks) 16. helmikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju