Edenredin lounassetelit tulivat nyt myös älypuhelimeen – maksa lounaasi mobiilisti

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Lounasmaksamisen markkinajohtaja Edenred Finland tuo nyt perinteisten Lounassetelin ja -kortin rinnalle myös mobiilimaksamisen.

Nykyisin Edenredin lounaskorttia tai Lounasseteleitä käyttää tällä hetkellä 250 000 suomalaista. Aiemmin mobiilisti lounasseteleitä ovat Suomessa tarjonneet jo muun muassa Eazybreak sekä ePassi.

Mobiilimaksu on automaattisesti kaikkien Edenredin maksukorttiasiakkaiden käytössä MyEdenred-sovelluksessa, joka on saatavilla Androidille Google Playsta, Applen iOS:lle App Storesta sekä myös Windows-puhelimille niiden Kaupasta.

Sovellus näyttää lähellä olevat lounaspaikat tai asiakas voi etsiä haluamansa ruokapaikan nimen perusteella. Asiakas syöttää lounaan hinnan sovellukseen ja vahvistaa maksun. Tämän jälkeen asiakas näyttää maksukuitin puhelimestaan ravintolan kassalla ja merkitsee sen käytetyksi. Ravintoloitsija todentaa tarvittaessa maksutapahtuman omasta Kumppani-portaalista.

”Mobiilimaksaminen etenee suurin harppauksin Suomessa. Kuluttajat ja yritykset haluavat ottaa käyttöön uusia ja helppokäyttöisiä maksutapoja. Mobiilimaksaminen tarjoaa asiakkaille uuden vaihtoehdon Lounassetelin ja -kortin rinnalle. Mobiilisovelluksen käyttö on helppoa ja turvallista sekä käyttäjän, työnantajan että ravintoloitsijan näkökulmista”, kertoo Edenredin toimitusjohtaja Leena Hellfors.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom