1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Ebay ja puhelimet, kysymyksiä.

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja k, 30/7/06.

 1. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Myyjä väittää kohteen kuvauksessa postimaksun olevan 29.99 puntaa, vaikka ebayn kaavakkeissa ilmoitti 19.99 puntaa.

  Melko varmasti kiinnostuvat tullissa tuon kokoisesta paketista. Jos päätyy tullattavaksi, maksuja napsahtaa 22% alv + (olisiko) 4% tullimaksu tuotteen arvon päälle. Tuotteen arvon määrittelee tulli, ellet pysty arvoa itse osoittamaan asianmukaisilla dokumenteilla.

  Edit: tietty lähettäjä (myyjä) ilmoittaa paketin sisällön arvon deklaraatiossa. Toivot vaan, että hän kirjoittaa sinne alle n. 40 euroa, koska muuten tullataan...
   
 2. tonza19 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  2367
  Tykkäykset:
  1
  Meikäläisellä kävi tuuri kun Taiwanista tuli luuri, tullin täti ei jaksanu alkaa avata pakettia kun oli niin tiukasti pakattu ja sanoin ite että arvo on alta 50e. Eli ihan tuurista se on kiinni että kuinka tarkasti ne alkaa tutkia.

  Maksa PayPalilla jos vaan mahollista...
   
 3. jepajee

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Miten tää tulli homma pelittää? Siis pitääkö mun mennä jonnekkin täyttään lappuja sun muita, jotta saan sen paketin sieltä?
   
 4. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Kun sinulle tippuu kotiin päivän postin mukana saapumisilmoitus, siihen on leimattu postitoimipaikka, josta lähetyksen voi noutaa. Yleensä se on oma lähipostisi (postinumeron mukaan).

  Jos taas lähetys jää tullin tutkittavaksi, on saapumisilmoituksessa lähimmän tullikeskuksen osoite aukioloaikoineen. Suomen tullikeskukset löytyy sivulta http://www.tulli.fi/fi/08_Tullipiirit_ja_laboratorio/index.jsp
   

Jaa tämä viestiketju