EasyStudio ja unsupported MMF contents type?

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Bomb, 12/11/04.

 1. Bomb Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  3
  Ongelma siis on sellainen, että en saa datakaapelin kautta tuupattua tiettyjä ääniä puhelimeen (X460) EasyStudiolla. Näyttäisi siltä, että ongelma ei koske ääniä, joissa ei ole värinää, mutta koskee sitten kaikkia niitä, missä on värinää määritelty. Vähän epäilen, että ongelma ei ole puhelimessa, koska tuossa pikaisella testauksella sain wapin kautta haettua ilman mitään ongelmia 2 ääntä, jotka puhelimessa hyvin toimivat, mitkä eivät easystudiolla millään suostuneet puhelimeen siirtymään.

  Päivityksiä eastystudioon ei näytä olevan tarjolla, joten löytyykös jotain muuta softaa noiden tiedostojen siirtoon puhelimen ja pc:n välillä? Jotain filemanageria koitin, jonka pitäisi toimia ainakin E700:n kanssa, mutta antoi jotain virheilmoitusta vain, kun yritti yhteyttä puhelimeen (todellakin "jotain" virheilmoitusta, kun ilmoitus oli pelkkiä erikoismerkkejä :)).

  Wapin kautta ei todellakaan huvittais noita ruveta aina siirtelemään, kun lähes yksinomaan soittoäänien siirtämistä varten tuon datakaapelin ostin...

  Myös jos joku tietää tuon filemanagerin, mistä puhun (Techmobilesta sen löysin) ja tietää sen kotisivun, niin tiedosta olisin myös kiitollinen, koska en googlella onnistunut sitä löytämään. Muidenkin Samsungin puhelinten kanssa yhteensopivat tiedostonsiirtosoftat kiinnostavat, niin voin sitten koitella toimiiko X460:n kanssa, jos vaikuttaa päälle päin lupaavalta.
   
 2. Bomb Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  3
  Koitanpa kerran nostaa tämän. Ei mitään vinkkejä kellään?
   
 3. la

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  590
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju