easygo.fi karttaohjelmiston kokemuksia

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja veli-pekka, 16/7/07.

 1. veli-pekka

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/06
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  3
  Terve,

  tässä jo ehdin runoilla tuonne Nokia-lokeroon, vaan taitaa olla paremmin tänne sopivaa juttua. Kuulisin mieluusti myös muiden kokemuksia ohjelmistosta:

  """""""""""""
  Tere,

  itse tässä pari viikkoa laitetta pyörittäneenä tuli vastaan mielenkiintoinen "ominaisuus". Nimittäin heti alusta alkaen kirosin Nokiaa kun GPS:n herkkyys tai nopeus on jollain antiikkisella tasolla. Vaikka seisoisit pelto-aukealla, ei paikka tunnu löytyvän millään. Autollakin ehtii ajaa 10-20km ennenkuin laite löytää itsensä ja olisi valmis navigointiin. Ei hyvä!

  Kunnes... Tässä muutama tunti sitten tilasin netin kautta kapulaan easygo-ohjelmiston, kun noita maastokarttojakin toisinaan tarvitsee. Ohjelma laitteen muistikortille ja eikun käyttämään. Ensimmäinen ylläri oli että nyt laite paikansi itsensä vaikka istun olohuoneessa, testailemassa valikoita. Voe helekkari! Ja ulkona tietysti paikannus toimii todella "helposti".

  Olisikohan tuo GPS:n huonous sittenkin ohjelmallinen, eli Nokialaisen mukana tuleva navigointi-ohjelma ei toimi tarpeeksi tehokkaasti laskeakseen gps-paikkaansa hyvin. Muutenkin tuo "kartat" sovellus toimii aika tavalla nihkeästi ja ei saa oikein selvää mitä se touhuaa/onko jumissa tms.

  Noh, pienenä vinkkinä vain maastokarttoja kaipaaville, www.easygo.fi toimii ainakin ja ripeästi. Toinen testaamani ohjelma, ultrapointin Dogps ei suostunut vielä käynnistymään mutta siihenkin on tulossa kuulemma päivitys.

  Muutoin E90 on ehdottomasti paras kommunikaattori tähän mennessä, kaikki toimii yllättävänkin hyvin näin aluksi. Ainoa mitä en ole löytänyt, on E-sarjalaisissa ylhensä mukana oleva yhteyksien priorisointi. Onko joku muu löytänyt sen?

  """""""""""""""""""""""""""
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tuolla vähän ohjelmaa puitu
  Gps luonnossa. Kehuja ja moitteita EasyGo:sta

  Kannattaa sisänäyttö toimivuudestakin mainita...
   
 3. veli-pekka

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/06
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  3
  Jep, kiitos vinkistä, täytyy alkaa lukemaan.

  Tosiaankin tuo sisänäyttö ei toimi easygo:ssa kunnolla, avaa pirun pikkuiseksi vasempaan reunaan.

  edit: juu, ohjelma käynnistyy sisänäyttöön, mutta tuo näytönkäsittely temppuilee kun ei ilmeisesti osaa skaalautua. Vaihtelee vasemmalle/oikeaan reunaan.
   
 4. Paho

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/9/06
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on semmoinen ongelma, että kun hankin easygon ohjelmiston Nokia 6110 Navigator puhelimeeni niin kirjautumisen jälkeen kännykkään tulee lukemaan ''bluetooth-laitetta ei löytynyt.Yritätkö uudelleen?''
  Niin mikä avuksi tähän ongelmaan?
   
 5. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29311
  Tykkäykset:
  7566
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Ja varmaan yrität sisäistä gepsiä käyttää?
   

Jaa tämä viestiketju