e90 kalenterin synkronointi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja oh6jih2, 4/3/08.

 1. oh6jih2

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/04
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Yritin jo hakua mutta sen mielestä 'kalenterin synkronointi' on alle 4 merkkiä pitkä sana joten ei sitten...

  Eli kahden e90 kommarin kalenterin synkronointi on ruvennut takkuilemaan. Toinen luuri saattaa sanoa että synkronointi onnistuu ja toisen mielestä epäonnistui. Uudet tapaamiset kopioituu ok, toisesta luurista poistetut tulevat takaisin, siirretyistä tapaamisista tulee tuplat eli sekä vanha että uusi aika ovat kalenterissa.

  Kalenterimerkintöjä on n. 350 mikä nyt ei ole vielä kovin paljoakaan. Onko tämä jokin hieno ominaisuus että tuo ei pysty synkkaamaan enempää tapaamisia vai mikä on vialla?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis synkronoitko laitteita keskenään (esim ei palvelinta tms. välissä)? Ajat ja aikavyöhykkeet on varmaan tarkistettu moneen kertaan, jos oikein ymmärsin niin toimi aijemmin ok? toki voisi kokeilla poistaa synrointi profiilit ja aloittaa alusta (varmuuskopiot kannattaa ottaa) Synkkaataanko toista konetta jonnekkin muualle?
   
 3. oh6jih2

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/04
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Kahta luuria synkataan keskenään Työkalut -> Siirto -sovelluksella bluetoothin kautta. On toiminut aiemmin ilman ongelmia. Pitää tarkistaa että kellotkin on synkassa. Kumpaakaan luuria ei synkata muualle.

  Kokeilen tehdä tuo synkronointiprofiilin uusiksi, varmaan toisesta luurista pitää tyhjätä kalenteri kokonaan ennen uutta synkkausta ettei tule kaikista tuplia?

  Mites tuo palvelimen avulla synkronointi pelaa? Paikassa missä tuo synkronointi yleensä tehdään ei ole kyllä kuin linux käytössä että taitaa jäädä haaveeksi..
   
 4. oh6jih2

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/04
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Kellot ja aikavyöhykkeet synkattu, toisesta puhelimesta kalenteri tyhjäksi, synkronointipari pois ja uudelleenluonti. Ei toimi. Edelleen valittaa että osa tiedoista ei kopioitunut.

  Pari kertaa se pelasi ok kun testailin, mutta sitten tuo vika ilmeni uudelleen ja taas ollaan alkupisteessä. Pitänee päivittää softa tuosta vanhemmasta luurista josko se auttaa mitään...
   

Jaa tämä viestiketju