E90 intellisync-client mistä ?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tpahula, 16/8/07.

 1. tpahula Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  16/6/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Onko E90 puhelimeen saatavissa kunnolla toimivaa Intellisync clienttiä ? Intellisync 8.0SP1 palvelimen mukana tuleva client ei toimi kunnolla ja Nokian sivuiltakaan ei enää saa ladattua päivityksiä clientteihin.

  Suurin ongelma on clientin kansinappuloiden väärät tekstit. Toiminnallisuus ja teksti on osassa toimintoja väärinpäin. Lisäksi clientti saattaa alkaa monistamaan yhtä viestiä esim. 1800 kertaa, mutta tämä vika voi johtua palvelimestakin.
   
 2. ranson

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/07
  Viestit:
  392
  Tykkäykset:
  0
  E90:seen ei vielä ole täysin toimivaa IMS clienttia. Nykyinen toimii muuten kyllä, mutta tosiaan nuo näppäimet menevät väärinpäin, ja kun vaihtaa ulkonäytöltä sisänäyttöön, tai toisinpäin, niin ohjelma monesti kaatuu, jos samantien yrittää sen avata, heti näytön vaihdoksen jälkeen. Käynnistyy kyllä itse automaattisestii uudestaan, joten ei suurempaa ongelmaa.

  Uusi SP2 päivityksen mukana tuleva client versiossa tulee virallinen tuki myös E90:lle. SP2 on saamieni tietojen mukaan tällä hetkellä testauksessa, ja sen piti tulla jo näillä hetkillä ulos, mutta viimeisimpien tietojeni mukaan on tulossa julkiseksi tuossa alkusyksystä.

  Noihin väärinpäin oleviin näppäimien teksteihin on jo tottunut...mutta saisi kyllä vihdoin tulla jo se toimiva versio. Onneksi kuitenkin toiminnot toimivat ongelmitta, etteivät ne bugaa käytössä.
   

Jaa tämä viestiketju