e90 aloitti tänään kummalliset yhteysongelmat

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jrna, 6/8/08.

 1. jrna

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/08
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Terve,

  Tänään ilmeni outoja tilanteita luurissani joka tähän asti on toiminut aivan loistavasti. Puhelin on vasta 3kk vanha joten se voi myös olla rikki? Operaattorin kämmi?

  Kaikki alkoi siitä kun yritin aamulla hakea uusia sähköposteja sekä lukea netistä uutisia. Tuloksena puhelin ei yhdistänyt 3g:n yli (muistaakseni kyllä GSM toimi jotenkin, ehkä). Koitin tätä useamman kerran päivän aikana. Olen pari kertaa buutannut puhelimen ja joka kerran se hakee verkkoa noin minuutin (ennen meni 2 sekuntia). Puhelut ja muut toimii niinkuin ennenkin.

  Sähköposteja haettaessa jämähdetään "yhdistetään verkkoon" -tilaan (myöhemmin kun koitin boottauksen jälkeen ja verkon vaihdon jälkeen 3g->gsm->3g, herjasi pitkän tovin jälkeen "Vastaanottavaa palvelinta ei löydy. Tarkista postilaatikon asetukset"), puhelimen oma selain herjaa "yhdyskäytävä ei vastaa" ja operan selain "internetiin yhdistäminen epäonnistui ... Palvelinta ei löydy". Hain uudet asetukset operaattorilta -> ei toimi.

  Mikä kumma voi olla vikana?

  Operaattori: Elisa
  Puhelin: E90
   
 2. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Jos puhelimen käynnistyksen jälkeenkään ei yhteydet pelaa, niin lähtisin ensimmäisenä etsimään vikaa operaattorin puolelta.
  Elisan vikatiedotteissa ei näyttänyt olevan mitään tuohon liittyvää, mutta kannattaa silti soitella Elisalle ja kysellä josko alueeltasi olisi tullut enemmänkin kyselyitä asiasta.
   
 3. jrna

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/08
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Jahas..

  Syyttävä sormi sojottaa terhakkaasti elisa-tädin suuntaan. Eli vika on työpaikkamme päällä leijuvassa 3g-verkossa joka on tällähetkellä hyvin reikäinen. Ei ole täällä ensimmäinen kerta. Suuri osa puheluista menee vastaajaan ja lähtevät takkuilevat. Grr.. Kiitos kuitenkin huomiosta.
   

Jaa tämä viestiketju