E72 vs N97 mini

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja zuha, 18/8/10.

 1. zuha

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on tullut sen aika että pitäisi qwerty-näppiksellä varustettu Nokialainen hankkia.

  Olenkin käyttänyt kaverin E63:sta pari päivää, joka vaikuttaa ihan hyvältä. Tämän perusteella varsin samankaltainen E72 olisi ns. "varma valinta" johon tuskin pettyisin. Meinasinkin jo tilata vähän aikaa sitten kyseisen luurin, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Pääsin sitten eilen hypistelemään toisen kaverin N97 miniä, joka sai taas pollan pyörälle :) Näppis vaikutti varsin näppärältä ja kosketusnäyttökin oli ihan käytettävä. Ainoaksi epäilykseksi nousi vain tuo mekaaninen kestävyys. E72 olisi ns. idioottivarma, koska siinä ei ole mitään liikkuvia osia. Minissä on puolestaan se saranoitu rakenne, joka ei kuitenkaan hirmu huteralta vaikuttanut.

  Ominaisuudet molemmissa on täysin riittävät, kamera on riittävä kummassakin joka ei tuo puhelimien välille eroja. Tallennustilaa tai musiikkiakaan en taida tarvita sen kummemmin, kun mukana kulkee muistitikku ja iPod.

  E72:n valintaan siis puoltaisi kestävyys ja valmiusaika, N97 miniin puolestaan isompi näyttö ja mukava näppis. En vain osaa päättää kumpaa arvostaisin enemmän :) Hintaeroakaan näillä ei ole kuin muutama kymppi, joka ei näin hintavassa hankinnassa kuitenkaan vaikuta mitenkään, sen verran pitkäikäiseksi hankinnaksi tämä puhelin olisi tarkoitettu. Pääasiallisesti yleinen toimivuus olisi kuitenkin kaiken yläpuolella.

  Löytyykö täältä ketään jolla olisi mahdollisesti tarkempia kokemuksia molempien puhelimien osalta?
   
 2. zuha

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  No eipä hirveästi ollut ihmisillä sanottavaa aiheesta. Laitoin kuitenkin E72:n tulemaan mustana versiona Saunalahdelta kytkynä :)
   
 3. Kreivi S

  Kreivi S Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  9003
  Tykkäykset:
  60
  Hyvä valinta.
   
 4. dr_ink Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  26/9/06
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Ringo
  Molemmat omistaneena voin kertoa että valinta oli enemmän kuin onnistunut.
   

Jaa tämä viestiketju