1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

E700 ja Osuuspankin wap-palvelu

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja koheltaja, 15/11/04.

  1. koheltaja

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    searchilla yritin etsiä, mutta apua ei löytynyt...

    Niin onko kukaan saanut toimimaan yhdistelmää E700+elisa gprs+OP WAP? Muuten Elisan gprs wap toimii moitteetta, mutta tämä Osuuspankin palvelu toimii ainoastaan yhden kerran sen jälkeen, kun asetukset on tilattu OP:n sivuilta. Palvelu toimii siis sen yhden ainoan kerran ja seuraavilla yrityskerroilla jumittuu luodaan yhteyttä kohtaan. Luonnolisesti yhteyttä yritetään luoda oikealla profiililla, se on tarkastettu. Ja myös se, että osoite päättyy /-merkkiin.

    Softa ver. näkyy olevan E700XBDC4 ja luurihan tukee WTLS-luokkia I ja II.

    Otin asiasta yhteyttä luonnollisesti OP:n tukeen ja sieltäkin päästä asiaa yritettiin selvittää, mutta ratkaisua ei varsinaisesti löytynyt. Kehottivat päivittämään softaa. Entisellä S55:kaan ei palvelu toiminut :(

    Vai enkö vain yksinkertaisesti osaa...
     
  2. faasti

    Liittynyt:
    12/12/04
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    MInulla oli aivan sama vika kyseisen puhelimen kanssa (saunalahti). Ihme homma, yhden kerran toimii (kokeilin kahdella sgh-e700:sella). Nyt sgh-e710 , pitänee varmaan kokeilla tälläkin.
     
  3. koheltaja

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Olisihan se hyvä saada toimimaan tuo palvelu. Kumma juttu ettei toimi tuolla e-700:lla :( ilmeisesti luuri on niiiin vanhanaikainen. Tai palvelu osuuspankin päässä on tarkka päätelaitteille, kun joillakin vanhemmilla nokian luureilla toimii.

    Ihmettelin ettei täällä ole aikaisemmin vastattu, ilmeisesti kukaan ei käytä ko. palvelua e-700:lla.
     
  4. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Auttaako jos tyhjennät WAP-selaimen välimuistin?
     
  5. faasti

    Liittynyt:
    12/12/04
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Ei auta, kokeiltu on. Ainostaan toimii vain sen ekan kerran. (omistin e700 jolla toimi kerran, tämä meni rikki ja sain uuden e700 niin siinäkin toimi vain sen ainoan kerran).
     
  6. koheltaja

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    uppista.... onko kukaan edelleenkään saanut ko. yhdistelmää toimimaan??
     
  7. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Tuota noin, op:n sivuilta olen joskus lukenut että wap-palvelu ei toimi näillä uusimmilla puhelimilla joissa on xhtml-selain. Itselläni ei myöskään toimi SL55:sen selaimella mutta 7210:in ja 6310i:in wap-selaimilla toimii hienosti.

    Kokeiltu on myös mm. S55, A60, ei toimi. N-gagella tosin toimi.
     
  8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Epäilen että syynä ei ole XHTML selain, vaan WAP2 (TCP/IP) yhteyden vaatimus, ja varsin turhaa on sovittaa joka pääteleitteelle, kun pankilla on kuitenkin varsin toimiva kevyt versio sivusita ( https://pda.op.fi/ ), jonka pitäisi taipua monella XHTML koneella.
     
  9. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Joo, Sovelias oli taas oikeassa. Niin se olikin kun tarkemmin muistelen että wap2 selaimilla ei toimi.

    Tuo wap-palvelu on mielestäni kätevämpi käyttää kuin pda-versio. Pystyy katsomaan esim. tilin saldon ilman avainlukulistaa. Muutenkin kevyt=halpa käyttää.
     
  10. koheltaja

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Satuinpa tuossa itsekin älytä kokeilla tuota pda:lle tarkoitettua tekstiversiota ja jo voitonriemuisena totesin hyvin toimivan kunnes E700 hyytyi cookies:n puutteeseen siinä vaiheessa kun aletaan kysellä avainlukua :(
     
  11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    En nyt muista miten tuossa koneessa, mutta monessa WAP selaimessa on asetukset kekseille oletuksena pois, tosin en ota kantaa auttaako tähän.
    Muistaakseni tuo kone on WAP2 koneita, joten voi kokeilla myös suoralla internet yhteydellä jos operaattoris WAP proxy häiritsee.
     
  12. koheltaja

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Joo on wap2-värkki, mutta mistään niistä vähäisistä valikoista ei löydy mainintaa kekseistä.
     
  13. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Kannattaa myös kokeilla pda.osuuspankki.fi -osoitteessa olevaa palvelua (tarvittaessa internet-yhdyskäytävän kautta). Ei tietysti ole aivan samanlainen kuin tuo WAP-versio, mutta ajaa saman asian.

    Kyseessä luultavasti ns. päätelaitesidonnainen ongelma palvelun päässä, ts. Osuuspankin WAP-palvelu on räätälöity tietyille WAP 1.xx -versiota käyttäville luureille (lähinnä Nokian laitteet).
     
  14. koheltaja

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    tuossa ylempänä jo siitä oli puhetta
     
  15. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Niin olikin, jäi huomaamatta. Kiitos kun huomautit.
     

Jaa tämä viestiketju