1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

E70 sammuu itsekseen

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja jhoa, 9/10/06.

 1. jhoa

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/10/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko kenellekään tullut vastaan seuraava ongelma:
  Nokian E70 on alkanut sammuilemaan itsekseen. Akun loppuun kulumisesta ei ole kyse, koska virran päällelaittamisen jälkeen pysyy taas päällä tunnin-pari-kolme.

  Muistikortin pois ottaminen ei vaikuta "ominaisuuteen". Ainakin toistaiseksi ei näytä sammuvan itsekseen, mikäli puhelin on kytkettynä laturiin. Hämärää?!
   
 2. Crockett Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  2188
  Tykkäykset:
  180
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5
  Kiikuta vaikka huoltoon.
   
 3. kallev

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tämä ei kyllä ihan suoraan liity aiheseen mutta sivuaa sitä...

  Joo itselläni on lähestulkoon vastaavan kaltaista ongelmaa, ei sammu vaan buuttailee itsekseen aina silloin tällöin. Hankin kesäkuun alussa puhelimen ja se kone oli kova buuttaileen itseään. Muitakin mallille ominaisia vikoja oli (selaimen kaatuilu, verkosta putoaminen jne.) Kyseinen puhelin oli sitä sarjaa mikä kuoli Nokia Software Updatella, kiikuttelin sitten sen huoltoon ja yllätys yllätys, antoivat uuden tilalle, ilmeisesti oli sen verran paljon vikaa että ei kannattanut enää korjata. Tilalle tullut puhelin toimii muuten mutta käynnistyilee harvakseltaan itsekseen, kerran pari viikossa.
   

Jaa tämä viestiketju