E70:n kanssa ongelmia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kuusinen, 28/5/07.

 1. kuusinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hei!

  hankin vähän aikaa sitten Nokian E70-puhelimen ja muuten olen hankintaani tyytyväinen, mutta muutamia ongelmia on ilmennyt:

  1. Aina välillä surffatessa kännykkä piippaa ja ilmoittaa "Web-yhteyden aikakatkaisu", vaikka yhteys ei ole edes ollut käyttämättä kovin pitkään. Sinällään tuosta ei ole mitään haittaa, koska yhteys toimii normaalisti ilmoituksen jälkeen, mutta jos on juuri ollut kirjautumassa webmailiin, joutuu sivun lataamaan uudestaan, mikä on rasittavaa.

  2. Wlan-yhteys jumittaa heti alkuunsa. Eli antaa mennä korkeintaan pari sivua eteenpäin, minkä jälkeen kursori jumittaa eikä mitään tapahdu. Pois pääsee vain painamalla "punaista".

  3. Muutama sivu (ainakin mtv3-fi) "kaataa" koko yhteyden, ts. heti kun sivu on latautunut kokonaan selain sulkeutuu ja näyttö hyppää takaisin "työpöydälle". Tämä on tosi ärsyttävää, onneksi vain pari sivua aiheuttaa.

  4. Ehkä maailman ärsyttävin ongelma. Vähän ajan surffailun jälkeen luuri ilmoittaa "Muisti täynnä. Sulje sovelluksia ja yritä uudelleen" välimuistin tyhjentäminen ei tunnu ainakaan auttavan. Niin ja tosiaan... Ainakaan puhelimen / muistikortin muisti ei ole täynnä.

  Eli nyt apua!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Käyttökokemukset E70
  1. time out voi tulla muustakin yhteyden päälläoloajasta, eli vastausta ei tule ajoissa.
  2. Riippuu yleensä WLAN tukiasemasta ja luurin WLAN asetuksista, mainitussa ketjussa tai muualla tarkempia vinkkejä
  3. raskaat täynnä rojua olevat sivut ovat haasteellisia, ota kuvien ja objektien lataus pois. tai käytä rojua siivoavaa proxyä
  4. viittaa RAM muistin loppumiseen, pienessäkin sivussa voi olla esim. kuvia jotka varaavat megatavuja muistia,puhettakaan raskaammista sivuita, uudelleen yrittäminen auttaa, tai boottaus.

  Jatkot varmaan asianmukaiseen ketjuun
   

Jaa tämä viestiketju