E70 ja WLANin deaktivointi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kokkendaali, 14/12/06.

 1. kokkendaali

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/04
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Pikaisella searchilla ei löytynyt. Eli E70 kone pakasta vedettynä pitää jollain tasolla WLAN puolta päällä. Päättelen tämän siitä että kun katsoo Valikko->Yhteydet->käyt. ol WLAN niin puhelin löytää samantien verkon ollessaan peittoalueella.

  Ja kyllä on katsottu että Valikko->Työkalut->Asetukset->Yhteys->Langaton lähiverkko->Näytä Tavoit. tiedot on tilassa "Ei koskaan" tämähän siis vain näyttää sitä kuvaketta yläosassa näyttöä että WLAN on saatavilla. Firmis on 2.0618.07.10.

  Kysyn tätä koska kuvittelen tällä olevan merkitystä akkukestoon, eli keksiikö joku miten koko WLAN puolen saa pois päältä?
   
 2. KaZa Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  29/10/02
  Viestit:
  787
  Tykkäykset:
  123
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S8+
  Kysyin tätä itsekkin joku aika sitten ja se ilmeisesti kytkeytyy silloin päälle ku menet ko. valikkoon. Eli se ei siis muuten ole päällä.
   
 3. kokkendaali

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/04
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  No aika nopeastippa hakee verkon näkösälle, oisko tälle faktaa missään?
   
 4. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Toimii juuri kuten pitääkin. Kun menet tuonne valikkoon, niin WLAN aktivoituu ja skannaa kaikki kanavat läpi tuolloin kuten on luonnollistakin olettaa käyttäjän haluavan. Kun poistut valikosta ja WLAN:ia ei käytä mikään muu sovellus tai palvelu, niin muutaman sekunnin kuluttua WLAN kytkeytyy pois päältä ja sammuttaa piirin.
   
 5. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2860
  Tykkäykset:
  409
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Kyllä puhelin skannailee tarjolla olevia verkkoja jatkuvasti (tai siis 10 minuutin välein). Sen saa tilapäisesti estettyä kun ottaa wlanin asetuksista tavoitettavuustietojen näytön pois päältä. Mikään pysyvä ratkaisu se ei kuitenkaan ole. Viimeistään seuraavassa käynnistyksessä verkkojen automaattihaku on taas päällä. Ruudulla sen syboli on neljän pienen neliön ryhmä :: Silloin kun pikkuneliöt on onttoja laatikoita, niin wlan-taajuuksia on kuuluvissa (mutta ei välttämättä käytettävissä), ja kun neliöt on umpinaisia laatikoita, niin bittiä kulkee wlanin kautta.
   
 6. Jankka

  Jankka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  734
  Tykkäykset:
  0
  Oma puhelin ei näytä koskaan mitään :: -merkkejä kun WLANin '-Näytä tavoit. tiedot asetuksissa on 'Ei koskaan'. Eli ilmeisesti ei ole WLAN-hakua päällä ellen nimenomaan käytä 'Etsi WLAN verkkoa'.

  Edit: Ainakaan E61:n uudelleenkäynnistäminen ei muuta tilannetta WLAN-skannauksen kanssa. Eli 'Ei koskaan' asetus säilyy eikä itsestään laite skannaile WLAN-verkkoja, eli taitaa kuitenkin olla pysyvä ratkaisu.
   

Jaa tämä viestiketju