E70 ja musiikin siirto tietokoneelta

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja paku74, 29/4/07.

 1. paku74

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/4/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Olen törmännyt seuraaviin ongelmiin kun yritän siirtää tietokoneessa olevalta cd levyltä musiikkia puhelimeen Nokian pc suiten siirrä musiikkia - sovelluksella:

  - ohjelma ei tunnista cd-levyn artistia/ raitoja vaikka windows sen tekee
  - vaikka musiikkikappaleet nimeäsi sovelluksessa niin puhelimeen siirrettäessä puhelin nimeää ne aina uudelleen nokian omalla nimeämislogiikalla
  - siirron jälkeen kipaleet menee aina hakemistoon/ näkyy puhelimessa "tuntematon esiintyjä", "tuntematon albumi". Mistään en löydä puhelimessa toimintoa jolla voisin nimetä esiintyjän/ albumin/ kappaleet uudelleen ja järjestää näin ollen esiintyjä/ albumi/ kappale -listoja hierarkisiksi (kaikki puhelimessa näkyvät esim. galleriassa yhdessä ja samassa pitkässä listassa => poimi siitä nyt sitten yksittäisen artistin määrätyn albumin kipale).
  - kaikki kappaleet tallentuvat samaan kappale/ soittolistaan => kun siirretään toisen levyn kappaleita menevät tuon nokian nimeämislogiikan vuoksi kappaleet päällekkäin ja aimmin siirretyt kipaleet menetetään.

  Onko tuohon siirtoon olemassa jotain järkevämpää softaa tai seikkaperäisempää ohjetta/ neuvoja? Puhelimen omassa manuskassa kun ei löydy oikein tuohon hyvää ohjetta.

  -pk
   
 2. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2856
  Tykkäykset:
  407
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Tiedonsiirtotilassa suoraan muistikortille? Hakemiston nimen saa valita itse. Sitten soitin käyntii ja valikosta kohta "päivitä musiikkikirjasto".
   
 3. HemppaP Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/04
  Viestit:
  453
  Tykkäykset:
  10
  Eikä edes tarvitse tuota tiedonsiirto tilaa , käy se PC-suitekin. Omasta tietokoneesta vain etsii puhelimen ja sieltä muistikortin. Sijoittaa biisit haluttuun kansioon sitten. ELI EI PC-Suiten muusikinsiirron kautta.
  Toinen tapa: ota muistikortti irti ja laita kortinlukijaan ja siirrä sitä kautta. Kaikkein nopein tapa.
   

Jaa tämä viestiketju