E65 ongelmia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja roope, 10/7/07.

 1. roope

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Laitoin muistikortille .html ja .txt tiedostoja. Ajattelin tutkia kumpiakin, pitäisihän luurissa olla selain, jolla edelliset aukeavat ja txt -tiedostojen editointi taas sujuisi Quickword -ohjelmalla. Ehkä luuriin voisi asentaa myös tekstieditorin, jolla voisi html -tiedostoja editoida. Mutta tuloksena oli, että Quickoffice meni kokonaan jumiin, todennäköisesti ei pitänyt näistä tiedostoista. Kun otin kortin pois Quickoffice toimi jälleen normaalisti.
   
 2. petete

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/4/07
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  En valitettavasti osaa itse ongelmaasi vastata, mutta jos sulla on puhelimen mukana tullut Quickword, niin sillä ei voi editoita,vaan pelkästään katsella tiedostoja.
   
 3. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  ei tue QuickOffice (edes maksullinen kokoversio) html tiedostoja
  http://www.quickoffice.com/s60v4/

  muita appiksia ehkä löytyy..

  edit: kyllä joo, tuollai hieman kikkailemalla saa niitä kyllä editoitua
  sitä ei sitten tiedä, tarkoittiko ketjun aloittaja, että html tiedostoja voisi editoida ihan ui-pohjaisella html-editoilla eikä vain html-lähdekoodia ;) tälläistä appista tarkoitin
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  HTML tiedostot ovat teksti tiedostoja, joten documents kansioon laitto ja tarvittaessa päätteen muuttaminen TXT auttaa, jos vain editoinnin salliva QuickOffice käytössä.

  Totta, alustalle on tarjolla tekstieditoireita.
   
 5. roope

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Tämä kyllä hyvä idea. Quickword tunnisti heti. Ensi kokeilussa kai tein virheen laittamalla korttiin ison liudan html-tiedostoja ja kuvia (yli 100 kpl kumpiakin) ja Quickword taisi mennä tukkoon niitä plaraillessaan.

  1 - mitä editoreita mahtaa olla, ilmaisia?
  2 - miten editoitua tiedostoa voisi heti kokeilla, sen jälkeen kun on palauttanut html tunnistimen? Ilmeisesti pitäisi asentaa joku selain, Operako se on? Tämä luurin oma selain, taitaa olla Nokian, toimii netissä kyllä kohtalaisen hyvin, mutta miten sen voi käynnistää offline -tilassa?
  3 - miten mahdan päästä kirjanmerkkejä editoimaan menemättä webbiin? Manuaalista en ole löytänyt kohtiin 2 ja 3 mitään vastausta. Ensi hätään ratkaisin pulman siten, että laitoin kotisivulleni joukon tarpeellisia linkkejä - Webmail, Imp mail, google.fi jne. ja luurilla niitä avaamalla sai osoitteen pantua luurin kirjainmerkiksi. Pitkien linkkien kirjoittaminen on luurissa aika työlästä ja jos ollaan webissä niin taitaa puhelulaskuri koko ajan tikittää.

  Kyllä ovat kotisivut kovin erilaisia. Mm. Soneran sivua on ylen kinkkistä selailla. Jotenkin ovat omat sivuni luuria ajatellen onnistuneet hyvin, niissä teksti on vasemmassa laidassa ja palstoittuu pystysuoraan niin ettei tarvi vaakasuuntaan edes takaisin siirtyä.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Luurin omalla selaimella voi ladata koneen muistissa olevia tiedostoja, jos ei muuten niin kirjoittamalla suoraan tiedostopolun.
  Toki luurin saa apache serverin
  Mitä tarkoitat? Kun avaat selaimen se voi mennä haluamallesi kotisivulle automaattisesti ja muodostaa samalla yhteyden sitä yhteyttä käyttäen mitä haluat, nämä ovat asetuksista riippuvaisia, jos olet laittanut noin, niin vaihda kotisivuksi kirjanmerkit. kirjanmerkeille voi määritellä oletus yhteydet, jos useampia eri yhteksiä käytät.
  Riippu millä yhteydellä ja millaisella sopimuksella.
  GPRS yhteys maksaa siirretyn datamäärän mukaan, Poikkeuksia lähinnä kiinteähintaiset rajottomat kk maksulliset ja Soneran tuntidata.
   
 7. roope

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Laitteessa on päävalikossa Web, jonka kautta pääsee käsiksi kirjanmerkkeihin, mutta se yhdistää automaattisesti nettiin.

  Latasin kortille pöytäkoneeni Favoritit, asensin sen Documents kansion alihakemistoksi, vaan en sitä kännystä löydä.

  Minulla on Soneran 20 Mt datapaketti, mutta näyttää myös puheaika kasvaneen kun netissä puuhailee.
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Valitse selaimen asetuksista kotisivuksi kirjanmerkit.
   
 9. roope

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Selain

  Selaimen asetuksista? Mikä oikeastaan on tässä selain? Ei ainakaan minun luurissani esiinny itsenäisenä sovelluksena niin että esim. voisin valita kortilla olevasta suosikkilistasta jonkun osoitteen.
  Kauan kesti, mutta lopulta äkkäsin, että kun profiiliksi valitsee offline, niin voi käsitellä kirjanmerkkejä menemättä nettiin... En tuota valikkoa osannut tutkailla. PC:hen tottuneena ja 'älykännykän' juuri hankkineena törmää jatkuvasti aika hankaliin ongelmiin, vaikka ne sitten selvittyään näyttävätkin yksinkertaisilta.
  Yksi ihmeellisyys on kannettavan kytkeminen nettiin luurin välityksellä. Pc Suiten avulla sain mielestäni yhteyden aikaan, ja tulihan Google näkyviin. Mutta muita sivuja ei sitten auennutkaan. Eräs kaverini sanoi, että siinä pitää tehdä joku *99# asetus, vaan ei selvinnyt minne sellainen pannaan.
   
 10. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Luurissa on kaksi selain, toinen "Palvelut" nimellä, eli ns. WAP selain, toinen "WEB" nimellä on HTML selain jälkimmäisessä siis perustuu Maceistä tuttuun Safariin. Tuoreemissa ns. S60 3rd FP1 koneissa on vain yksi selain, eli tuo Web selain osaa hodella myös WAP asiat.

  Selaimen asetuksista voi määritellä kotisivun, yhteyden jne.
   
 11. roope

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan meillä puhe samasta kännykästä? Kun etenen näin: WEB -> muodostaa Internet-yhteyden Soneran sivulle -> Valinnat -> Siirtymisvalinnat -> Aloitussivuksi -> ollaan taas Soneran sivulla, joka jo alun perinkin oli aloitussivu. Ei missään voida panna aloitussivuksi muuta kuin se URL jonka on määritellyt tai valinnut.
   

Jaa tämä viestiketju