1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

e61 + mail for exchange = Emailihin vastaaminen tai viestien luominen ei onnistu.

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Nightguest, 20/11/07.

  1. Nightguest

    Liittynyt:
    20/11/07
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Tervehdys kaikki! Uutena henkilö paukin tänne foorumille.

    Eli ongelma on seuraava. E61 luuriin on asennettu uusin saatavilla oleva versio Mail for Exchangesta. Käytössä on exchange 2007 palvelin jossa siis tietenkin owa.

    Puhelin synkkaa kaikki tiedot ihan kauniisti niin kuin käsketään, mutta esimerkiksi uusien sähköpostiviestien luominen tai viesteihin vastaaminen ei onnistu, vaan puhelin antaa virheilmoituksen "Viestit: Laite ei tue toimintoa!".

    Pari kertaa olen poistanut MfE:n ja asentanut sen uudestaan, sekä poistanut vanhan inboxin joka käytti poppia. Viestien lähettäminen vanhalla "poppi" boxilla kyllä onnistui, ja poppiin tulleisiin viesteihin pystyi vastaamaan ilman ongelmaa.

    Kun puhelimessa oli rinnakkain MfE ja vanha inboxi, uusia viestejä kyllä pystyi lähettämään pop-tilin kautta.

    Olisiko kenelläkään mitään ajatuksia tästä? Varmaankin loppuviikosta pääsen testailemaan samaa hommaa e61i:n kanssa, vähän peljoittaa että onko sama fiba siinäkin.
     
  2. vesak

    Liittynyt:
    6/10/03
    Viestit:
    123
    Tykkäykset:
    0
    Tuo virheilmoitus kuulostaa siltä, että vika olisi kapulassa (onkos teillä muita puhelimia, jossa tuo toimii). Jos haluat kokeilla tuota toista postipalvelinta vastaan, niin tee ilmaisloota osoitteessa www.mail2web.com ja konfiguroi MfE sen asetuksilla.

    Tärkeimmät MfE asetukset tuota varten ovat
    Palvelin: mobile.exchange.mail2web.com
    Käyttäjänimi: etu.suku@mail2web.com
    Salasana: ***
    Toimialue: ad2
     
  3. Nightguest

    Liittynyt:
    20/11/07
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Sen ainakin tiedän että yksi E61 toimii moitteetta sekä yksi uusi kommari. Olisiko järkevintä sitten resetoida koko luuri ja koittaa sitten uudestaan?
     
  4. Nightguest

    Liittynyt:
    20/11/07
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Nyt toimii.

    Noniin, nytpä alkaa pelittää. Homman ratkaisi Nokia software update, eli heitettiin puhelimeen uusi firmis, sen jälkeen palautettiin vanhat tiedot laitokseen ja sitten asennettiin Mail For Exchange.

    Todennäköisesti puhelimen resetointi olisi myös tuonut tämän saman tilanteen, mutta samapa tuo päivittää uuteen versioon näin samalla.

    Nyt puhelin lähtee testikäyttöön, mutta MfE vaikuttaa aika lupaavalta ratkaisulta paljon liikkuville ihmisille.
     

Jaa tämä viestiketju