E61 ja SL dataetu 128, arvotonta lisäarvoako?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja stounde, 18/11/06.

 1. stounde

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Olen selaillut E61 käyttökokemukset -threadia ja yrittänyt bongata vastausta kysymykseeni kuitenkaan löytämättä sitä. Siispä ajattelin että luon uuden keskusteluaiheen ja palautelistan niistä kokemuksista joita teillä on tuosta otsikon paketista. Ettei pelkästään mainostettais (autettais liikaa markkinoinnissa) Saunalahtea listataan tähän palautteena myös sitä sellaista mainokseen kelpaamatonta. :D

  Itsellä on kysymys tuon kokoonpanon soveltumisesta mobiilin internetin käyttöön muuten kuin WLANin kautta, koska sehän ei ole mobiili tapa käyttää internettiä. Ymmärrettävästi tuo kapula sopiikin sitten mainiosti yrityksiin joissa on tuo langaton sisäverkko, mutta itselläni kun on kaksi kannettavaa taloudessa, en tarvitse enää yhtä päätelaitetta lisää, vaan haluan hyvästellä tuon internetinkäytön paikkasidonnaisuuden. Onnistuuko se tällä kapistuksella?
   
 2. Kreivi S

  Kreivi S Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  9003
  Tykkäykset:
  60
  Itse en ole gprs:llä surffaillut kertaakaan. Wlan-yhteyksissä E61 on lyömätön. Kannattaa varmaan testailla ihan ilman paketteja ennen kuin päätät dataedun ottaa. Huomaa, että dataetu on 12 kk määräaikainen sopimus, jonka aikana et voi vaihtaa liittymää tai sulkea dataetua.
   
 3. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  Hyvin soveltuu internetin selailemiseen varsinkin 3g-alueella. Itsellä on tuo dataetu ja N6630, ja vaikka sen selain ei enää parhaimmasta päästä olekkaan olen silti ollut tyytyväinen yhdistelmään. Eli voin suositella lämpimästi, varsinkin kun kyseessä olevan kapulan selain on melko lyömätön.
   
 4. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Ittellä on e61 ja saunalahden dataetu, toisin ilman nopusrajotusta toistaiseksi. Olen poissa kotoa viikkot ja wlanin läheisyydessä en ole, ainut tapa päästä siis nettiin viikolla on e61. Iltasanomia selailen, foorumeita selailen, välillä jopa vähän tietoakin haen. Eli melkeen saman mitä kotikoneella, ainut että videot ei toimi, eikä flash animaatiokikkulat. Muuten pärjään todella hyvin tällä nettikäytössä. Suurin osa jossa luuria käytän netissäsurffaamiseen on GPRS alueella, eli ei ole 3Gtä. Koksketusnäyttö vois olla kyllä tässä.

  Softa bugeja sais vähän vähemmän olla, mut yllättävän hyvin toimii. Putty, mailit, tomtom, msn, musiikki, videot yms on luurissa. Monipuolisesti käytän ja monipuolinen on myös luuri. Eli voin suositella, sivutkin skaalautuu puhelimeen aikas fiksusti kun ottaa -50% pienemmäksi ja teksti on luettavaa silti, kuhan itse olen laittanut pykälän normaalia isomman tekstin ja aina zoomaan -50% puhelin hoitaa tän todella hienosti.

  Suosittelen, mailmaakin puhelin kestää katsella, tippunut välillä, takakansi vähän halki, kolhuja saanu jossain kohtaa vähän syvempiäkin naarmuja, välillä taskussa ollessa ja kun on hikoillu näkyny kosteutta, kastunut luuri silti ei ole, mut hyvin pelaa.
   
 5. lartsi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  4/12/03
  Viestit:
  891
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Vaihtuva...
  Mulla ollut vuoden käytössä saunalahden data-paketti 3G-alueella ja hyvin pelannut kaikessa käytössä. Kaatumiset, silloin harvoin kun niitä on ollut, ovat johtuneet sitten päätelaitteesta (E70)

  Ainoa miinus on mielestäni tuo 12kk sopimus, jota ei voi purkaa...
   
 6. stounde

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Ok eli ruutuun mahtuu puolet tavallisesta nettisivusta ja suurennetulla fonttikoolla teksteistäkin saa selvää. Kävi mielessä että jos sivuja selaillessa on kapean "näkökulman" takia vaarana eksyä vaikkapa maikkarin pääsaitin bannereiden sekaan yms... siinä voisi käytettävyys hiukan kärsiä ja tekisi repiä hiuksetkin siinä päästänsä... =)

  Näyttö on markkinoiden parhaasta päästä joten eiköhän se luo jo ihan hyvät lähtökohdat kännykkäsurffailulle.

  Määräaikainen sopimus panee tietenkin harkitsemaan hiukan tarkemmin sitä että mihin on sotkeutumassa ja sama tietenkin pätee tuohon sauniksen 3g-pakettitarjoukseenkin. Siksi pommitankin teitä kysymyksilläni, suokaa anteeksi. Titetenkin he haluavat varmistua että saavat omansa luurista ja ettei luuria käytetä vähän aikaa ja palauteta sitten hiukan käytettynä.

  Ehkä sellaisen palvelun voisi lisätä tuohon palvelupakettiin, että puhelimen voisi lunastaa jonkun ajan kuluttua itselleen (vaikkapa vuoden käytön jälkeen)...

  Katsotaan nyt, pitänee käydä ajamassa laitetta jossakin liikkeessä ennen lopullista päätöstä, mutta tietenkin nuo kommenttinne auttoivat poistamaan esteitä unelman tieltä. Kiitti vastanneille kokemuksistanne...! =)
   
 7. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  [​IMG] [​IMG]

  Elikkäs tuolta näyttää iltasanomien uutinen, ei tarvii siirtää sivua oikealle jotta kaiken uutistekstin näkee lukea, sivu on zoomattu -50% ja fontti on normaalia pykälä isompi, hyvin saa selvää.

  Esim. tätä foorumia selatessa pitää siirtää sivua oikealle, jotta kaiken kirjotuksen voi lukea, se tapahtuu helposti joysticia sivullepäin painaessa. En ole kokenut sitä häiritseväksi.

  Eli päättele kuvista, kelpaako surffaus vai ei.
   
 8. stounde

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Totta puhuessa hyvin kelpaa surffaustarkoitukseen! Tosi hyvät kuvat...!
   

Jaa tämä viestiketju