E60 ja internet

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja elvis, 27/7/08.

 1. elvis

  elvis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/02
  Viestit:
  88
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S8
  Olen jo pitkään kärvistellyt Nokian nettiselaimen kanssa kun herjaa koko ajan muistin täyttymistä ja pyytää sulkemaan "sovelluksia", onko tähän muuta lääkettä kuin puhelimen vaihto?
   
 2. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Buuttaa.
  E: sitten kannattaa selaimen asetuksista myös se välimuisti tyhjentää.
   
 3. elvis

  elvis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/02
  Viestit:
  88
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S8
  lähinnä minua kiinnostaisi mikä tuon muistin täyttymisen nuin helposti aiheuttaa ja mitä sovelluksia on mahdollista laitteesta yleensä sulkea? Muistia ilmeisesti ei pysty laitteeseen lisäämään (paitsi isompi muistikortti, josta ei ilmeisesti tässä yhteydessä apuja) eli käyköhän tuohon vempaimeen joku muu internet-selain kuin Nokian oma? Nykyisellään selailu netissä on nimittäin aika /C:stä.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  RAM muistia kuluttavat eri sovellukset, ohjemisto bugit voivat aiheuttaa musitivuotoa, eli sovelluksen varaama RAM muisti kasvaa turhaan käytönaika ja eikä välttämättä vapudukkaan kokonaan sovellusta lopettaessa.

  Selain vie sivusta riippuen paljon musitia, varsinkin jos käyt raskailla, paljon kuvia sisältävillä sivuilla, tilnnetta selaimen osalta voi helpottaa ruksimalla kuvien ym. sälän lataus pois.

  Avoinna olevia (Symbian nappi pitkään pohjassa näet käyttäälle näkyvä). Jos ongelma on alakanut myöhemmin, niin olet saattanut asentaa jotain muistisyöppäjä sovelluksia, joista osa voi olla automaattikäynnistyviä.

  RAM muistia ei voi lisätä,kannattaa varmistaa että laitteiston tuoreinohejlemisto on luurissa. luuri jo varsin vanha, joten viimeaikoina ei taidalla olla tullut uusia.

  On muitakin, vähän tarpeen mukaan, yksi suosittu on Opera Mini, joka on java ohjelma ja itse sivut parsitaan Operan välityspalvelimella ja luurissa oleva ohjelma näyttää tuloksen, vaatii vain vähän resurseja, kaikkeen käyttöön ei sovellu, mutta perus surffailuun monen mielestä erinomainen.

  Luurista on Käyttökokemukset E60 ketju, joka varmaan sopii laitteesta keskusteluun ja kyselyyn. varmasti monia muitakin ketjua.
   

Jaa tämä viestiketju