E50:en rakoileva kuori ?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja AnskuV, 5/4/07.

 1. AnskuV

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E50, Sonera
  Ostin reilu viikko sitten metallic black kuorilla olevan E50:en, olen ollut aika tyytyväinen puhelimen kokoon, S60 alustaan ja erityisesti puhelimen äänen laatuun, mutta huomasin parin päivän käytön jälkeen puhelimen yläosassa pienen aukon kuoren ja puhelimen välissä. Kuori kyllä menee kiinni painamalla, mutta tunnin - parin päästä se taas hieman "repsottaa", aukko ei ei ole mikään suuren suuri, mutta varmasti kerää likaa & sun muuta tasku nöyhtää.

  Ensi viikolla ajattelin palauttaa puhelin vaihdettavaksi. Vaikkakin pieni aukeileva aukko puhelimen kuoressa ei häiritse puhelimen käyttöä, niin silti tuo mielestäni vaikuttaisi näin uudessa puhelimessa valmistus vialta, se lähinnä kiinnostaa oletteko te muut E50:n haltijat törmänneet vastaavaan, onko tämä kuinka yleinen vika ?

  Ansku
   
 2. Fartos

  Fartos

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/05
  Viestit:
  292
  Tykkäykset:
  0
  Onko se varmasti kunnolla perillä? Se naksahtaa reilusti kun menee kunnolla paikalleen, jos ei vikaa ole. Rakoa ei jää minkäänlaista. Sen kuoren kiinnitysklipsi on juuri siinä yläreunassa.
   
 3. AnskuV

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E50, Sonera
  Rako vain painautuu pehmeästi kiinni ilman naksahdusta tai tunnetta "nyt se meni paikalleen" kun sitä painaa. Suunnilleen virtanapin kohdalla raosta näkyy joku klipsi tai vastaava jonka ilmeisesti tuossa pitäisi naksahtaa pitämään sitä kiinni.
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Tuli vaan mieleen et kauppias voi puhelimen vaihtaa viikon sisällä ostosta uuteen, sen jälkeen se menee huoltoon..
   
 5. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Onko Nokian käytäntö muuttunut? Käsittääkseni puhelinhan menee huoltoon vaikka ostosta olisi 5 min.
   
 6. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kauppias saa vaihtaa puhelimen 7vrk sisällä ostosta ja sit lähettää vanhan nokialle josta saa uuden tilalle mikäli täyttää takuuehdot, jos on kastuna ym ni sit menee kauppiaan piikkiin ellei sovi jotain asiakkaan kanssa. Ton saa tehdä mutta ei ole pakko! Jokainen kai sen ite päättää..
   
 7. AnskuV

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E50, Sonera
  Tuosta rakoilu luurista vielä, kävin kaupassa vaihtamassa (tai itseasissa kaupan huollon kautta vaihdattamassa) luurin. Uudessa ei kuori rakoile ja toivottavasti myös pysyisi näin, mikä lie maanantai kappale tuo ensimmäinen sitten ollut.
   

Jaa tämä viestiketju