E3-peliuutisia (N-Gage)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja traktori, 10/5/06.

 1. traktori

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/02
  Viestit:
  524
  Tykkäykset:
  0
  http://web.n-gage.com/e3/

  Nokia on nyt tullut kaapista uusien N-Gage-hommien kanssa; N93 tukee ainakin virallisesti nyt kaikkia uusia pelejä, demoissa näkyy myös N73:lla pelattavan. Pelit näyttävät paljon aidommalta 3D:ltä, mutta ainakin heijastukset ja läpinäkyvyydet yhden videon perusteella ovat aika vaisuja. N-Gage on nyt yhteensopivissa puhelimissa oleva sovellus, jossa löytyy aika paljon aiempaa enemmän mahdollisuuksia, mm. ladata trialit suoraan sovelluksesta, nähdä kuka on online ja mitä pelejä tällä on, lukea ja kirjoittaa arvosteluja ja katsella esittelyvideoita.

  Kunhan tulee joku hyvillä "pelinäppäimillä" oleva aika paljon N93 tyyppinen enemmän suoraan pelaamiseen tarkoitettu multimediatietokone, niin vaikuttaa N-Gagen tulevaisuus taas paremmalta!

  pressijulkaisuja;
  http://press.nokia.com/pressreleases.html

  mm. perustiedote;
  http://press.nokia.com/PR/200605/1050108_5.html
   
 2. BooT69 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  15/7/04
  Viestit:
  447
  Tykkäykset:
  0
  Hiplasin N93:sta Mobile Mondayssa ja siinä pyörinyt pelidemo oli varsin vauhdikas. En itse ole kovinkaan kiinnostunut pelaamisesta, joten siltä osin en ole kovin hyvä kommentoija, mutta kyllä grafiikka oli varsin näyttävää ja mikä tärkeintä, vauhtia tuntui piisaavan.

  Henrikki
   
 3. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Noniin, eipä ole paljon vuodessa tapahtunut sitten viime e3:sien, samaa jauhavat edelleen. Oma arvio on ettei noiden pelien pelaaminen juurikaan kiinnosta suurta yleisöä. Jos haluaa saada aikaiseksi astetta paremman pelikokemuksen kännykällä vaatisi se laitteelta pelaamiseen tarkoitettuja näppäimiä tms. ergonomiaa. Jo javapeleillä saapi aikaiseksi tarpeeksi hyvän pelin näihin tavan puhelimiin.
  Minä olen jo pitkään ollut sitä mieltä että mitä järkeä oli lähteä tekemään mitään vain puoliksi. Kun kerran ruvettiin tekemään pelikännykkää (n-gagesta puhutaan) kilpailluille markkinoille, oliko järkeä lähteä tosissaan edes yrittämään sen tasoisilla laitteilla ja niin pienellä teknisellä satsauksella. Ja toisaalta onko tolkkua luovuttaa heti jos halvalla tehdyt pari ekaa protoa ei menesty tarpeeksi. Tappiotahan siitä vain saa, ja huonon maineen pelinkehittäjäkumppaneilta. On myöhäistä yrittää paikata tilannetta yrittämällä survoa pelejä vielä huonommin pelaamiseen tarkoitettuihin laitteisiin.
  Pahoittelen näin intohimoista suhtautumista, mutta n-gagen vannoutuneena omistajana ja peleistä ja tekniikasta kiinnostuneena olisin enemmän kuin mielellään nähnyt suotuisamman kehityksen tuossa nokian pelisorhaisussa. Jäi aika huonot fiilikset nokian strategisesta johtamisesta, toivottavasti koko firmaa ei johdeta samalla tavalla.
   
 4. Pertsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/06
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä mun mielestä varsin lupaavalta näyttää, vaikkakaan noi pelit ei kauheen mielenkiintosia olleet. Ainoa houkutteleva oli tuo mättöpeli: "ONE - Who's next?" (PAKKO SAADA!!). Grafiikaltaanhan noi pelit on ihan hyviä, mutta aiheet on aika surkeita (ketä kiinnostaan pelata jotain habboa?). Onneksi uusia kiinnostavampia pelejä on varmasti ajan myötä tulossa lisää ja sen kautta tolla idealla voisi mun mielestä olla tulevaisuuttakin =)
   
 5. antero

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/04
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  0
  Aika odotuksien mukainen julkistus Nokialta.

  Grafiikka oli tuossa One-demossa jo varsin näyttävää, toisaalta joissain oli hyvin N-gage-tyylistä pikseligrafiikkaa.
  Kalastuspeli vetosi meikäläiseen...

  Mielenkiintoista nähdä missä kännyköissä nuo oikein pyörivät, se ei oikein käynyt ilmi tuosta tiedotteesta. Pitääkö olla N-sarjan Symbian 9.1 -vehje vai toimivatko jotkut pelit esim N90:ssä ja N70:ssä, joissa on varhaisempi käyttis. Entä tuleeko pelit muihin Series 60-kännyihin kuten 6600:een, sekin on kai mahdollista.

  Jotenkin tulkitsin niin, että ainakin N93:ssa on OMAP 2420 -sovellusprosessori, mikä mahdollistaa One-pelin tasoisen grafiikan, mutta osa peleistä olisi sovitettu vanhempiin OMAP 1710 -kännyihin.

  Äskettäin julkistettu ATi-yhteistyö ei vielä näissä demoissa näy, joten joskus 2007-2008 tulee kännyihin varmaan vielä hienompia pelejä.
   
 6. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4044
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Hyvältä näyttää. Toivottavasti pelit osaavat hyödyntää kasvaneen laskentatehon, siltä nyt alkuunsa vaikuttaisi.

  N73:nen on jo ihan must ostos, vaikka kamera sukkaisikin lopullisessakin mallissa, on tämä N-Gage deck pakko nähdä. Toivottavasti pelejä ei ole pilattu hinnalla.
   
 7. Pertsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/06
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Mun mielestä jossain noista videopätkistä välähti kohta jossa pelin hintana oli 15e, mutta enpä tiedä onko se todellinen hinta, vaiko vain videon teossa käytetty pelien sopuhintaisuus -illuusiota luova hämy :p
   

Jaa tämä viestiketju