DVRS-MMC muistikortti ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja SuppiLo, 20/7/06.

 1. SuppiLo

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Omistan 512mt Dual Voltage RSMMC jota käytän 6230i:ssä. Noh, kaveri halusi testata sen toimintaa hänen communicatorissa (en muista numeroa, mutta wlan siitä löytyy).
  Eipä löytänyt puhelin korttia joten laitoin sen takaisin omaan puhelimeeni mutta kaikki kortin sisältämät tiedot olivat hävinneet. Kun yritän päästä muistikortille sisään, niin puhelin ilmoittaa, että muistikorttia ei ole alustettu ja tämän jälkeen: "Alustetaanko muistikortti ?"
  Valitsen Kyllä ja tulee "Alustetaan muistikorttia". Vähän aikaan se yrittää alustaa mutta hetken päästä ilmoittaa: "Toiminto epäonnistui".
  Tietäiskö joku mitäköhän tässä on tarkkaanottaen tapahtunut, onko kortti paskana vai saako sen jotenkin vielä kuntoon ja jos saa niin miten ?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ainoa mitä voi yrittää on kortin formatointi tai sopivan pelastusohjelman käyttö erillisellä tietokoneeseen liitetyllä kortinlukijalla. Vaihtoehtoja on kaksi. Tiedostojärjestelmä mennyt niin pahaan sotkuun ettei puhelin (ymmärrä) kykene formatoimaan korttia. Tai sitten kortti on saanut jonkinlaisen jännitepiikin ja mennyt fyysisesti rikki.
   

Jaa tämä viestiketju