Duplikaattien poisto kontakteista ja kontaktien siirto toiseen puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja johannesraja, 29/6/12.

 1. johannesraja

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  nokia c6
  Minulla on Nokia C6 käytössä ja nyt pitäisi siirtää kontaktit toiseen puhelimeen:

  1. Miten saan poistettua duplikaatit kontaktien joukosta automaagisesti? Kontakteja on noin 300 ja kaikki duplikaatteina, joten käsin näpyttely ei tulisi kyseeseen

  2. Onko kontaktit mahdollista saada siirrettyä jotenkin yhtenä könttinä tietokoneelle ja editoitavissa siellä? Yhdistelmä on Nokia C6 + Macbook Pro, eli Windows-softa koneelle ei tule kysymykseen.

  Kiitos paljon avusta!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  ei tuossa paljoa ole, eli ei käsin ihan mahdoton, mutta vilase kauppa olisko siellä jokin softa luuriisi, et kuitenkaan ensimmäinen asian kumpussa.

  Saa, yleensä kyllä syncronoidaan (jolla ne kaksoiskappaleet joskus syntyykin), eli jos mahdollista synkata tietokoneen osoitekirjaan ja siellä siivota jollain scriptilla, automatiikalla, tai käsin. samalla voi muutenkin siistiä.


  C6ia on kaksi versiota, C6-00 on ns N97 kone, S60 5th QWERTY kone, ja C6-01 on uudempi S^3, tai nykyään Nokia Belle, kosketusnäyttö kone.
  Jälkimmäiselle pitäisi löytyä kaupasta siivousohjelma (en ihan varma on listoilla juuri mahdollisesti sinun koneelle)

  Hakusanoilla duplicate voi aloittaa
  He, Macbook Pron hyviäpuoli on se että siina Windows toimii ihan hyvin.

  Mutta jos sinulta puuttuu Windows, etkä halua, niin kyllä OS Xlläkin pärjää, tosin merkitystä mikä OS X versio, kannattaa aloittaa Nokia sivuilta (ovat näköjään pistaneet sivunsa ihan sekaisin, ei suorat siisti linkit toimi), jos jostain syystä vakihiluilla ei onnistu, niin osoitekirjan voi kierrättään jonkin pilvipalveun kautta (jos oma tietosuoja politiikka sallii), myös erillisiä ohjelmia on ollut. En aivan varma pääsikö onään Nokian ovi palvelussa muokkailleen.

  Ennen tuohua kannattaa ottaa varmuuskopio. jos saattuu lähtemään liikkaa, ja sen olet varmaan varmistanut etteu kaksoiskappeleet todella on olemassa, eikä esim yhtäaikaa käytössä SIM ja Sisäinen, joissa yhtenevät tiedot.
   
 3. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2858
  Tykkäykset:
  408
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Puhelimen versiosta riippuen (ks. Soveliaan vastaus yllä) osoitekirjan valikoista löytyy toiminnot valitse useita kohteita & valitse kaikki ja sen jälkeen valikosta joko varmuuskopioi tai kopioi osoitekortti toiseen muistiin. Kummassakin Symbian-versiossa yhteystiedot päätyvät vcf-tiedostoina massamuistille/muistikortille hakemistoon E:\Others\Contacts, josta voit kopioida ne tietokoneelle. USB massamuistitilassa toiminee Macin kanssa. Yhteystiedot voi myös palauttaa puhelimeen saman hakemiston kautta, mutta oikeiden valikoiden etsiminen jätetään harjoitustehtäväksi.
   

Jaa tämä viestiketju