Mobiili.fi Dropboxilta läjä uusia tuottavuustyökaluja – skannaa, kommentoi ja jaa tehokkaammin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Dropbox tiedotti eilen useista pilvipalveluun saapuvista uudistuksista. Avainsanana on tuottavuus, eli kaikki uutuusominaisuudet pyrkivät tehostamaan tiedonkäsittelyä ja ryhmätyötä.

  Mobiilisovelluksen uudistukset liittyvät ennen kaikkea materiaalin luontiin ja tallennukseen. Dropboxin mobiilisovelluksella pystyy jatkossa skannaamaan muistiinpanoja, käsin tehtyjä asiakirjoja, fläppitauluja ja muuta tärkeää sisältöä digimuotoon. Dropbox Business -käyttäjille luvataan lisäksi mahdollisuus suorittaa hakuja skannattujen asiakirjojen sisällä.

  [​IMG]
  Dropboxin mobiilisovellus taipuu nyt asiakirjaskanneriksi.


  Lisäksi Dropboxilla voi uudistusten jälkeen luoda Office-tiedostoja, jotka tallentuvat luonnollisesti suoraan pilvipalveluun. Automaattiset kameralataukset taas muuntuvat niin, että toiminnon hyödyntäminen vaatii jatkossa tietokoneen liittämisen palveluun.

  Tiimityöpuolella Dropbox kertoo yksinkertaistaneensa tiedostojen jakamista. Selainten avaamisen tai linkkien lähettelyn sijaan Dropbox-tiedostoja voi jakaa suoraan tietokoneelta klikkaamalla tiedostoa hiiren oikealla painikkeella. Samalla jakotyökalut tarjoavat aiempaa enemmän hallintaa, sillä nyt kaikki voivat määrittää henkilöille oikeuksia joko muokkaukseen tai vain katseluun. Toinen lisäys on mahdollisuus lisätä kommentteja tiettyyn kohtaan Dropboxiin tallennettua tiedostoa, mikä luonnollisesti helpottaa ja tarkentaa tiimien sisäistä viestintää.

  [​IMG]

  Kirsikkana kakun päällä Dropbox tuo käyttäjiensä saataville parannellun versonhallinnan. Uutuutena tiedoston aiempia versioita voi esikatsella ennen palauttamista, jotta väärien versioiden palauttamista ei tapahtuisi.

  Dropbox-uutuudet koskevat sovelluksen eri versioita vaihtelevasti. Mobiilisovelluksen uudistukset, kuten Office-tiedostojen luonti, tuodaan perinteiseen tapaan ensin iOS-versioon. Dropboxilla ei toistaiseksi ole arviota sille, milloin ominaisuudet nähdään Androidin puolella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju