Dropbox Paper julki ”valmiina” versiona, vain Dropboxin yrityskäyttäjät pääsevät nauttimaan...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Dropbox Paper eri laitteille.


Dropbox on julkaissut verkon muut muistiinpanojen ja asiakirjojen pilvipalvelut haastavan Dropbox Paperin nyt ensimmäisenä vakaana versiona beetatestausvaiheen jälkeen.

Dropbox Paper pyrkii haastamaan esimerkiksi Evernoten, Salesforcen ostaman Quipin ja muut yhteistyötä asiakirjojen ja muistiinpanojen ympärille mahdollistavat palvelut. Dropboxin palvelu ei ole täysi haastaja Google Docsille tai Microsoftin Office-sovelluksista Wordille, vaikka sitä osittain samoihin asioihin voidaan myös käyttää.

Dropbox Paper on saatavilla sovelluksena Androidille Google Playsta ja Applen iOS-laitteille App Storesta sekä verkossa.

Tekstin lisäksi Dropbox Paper -asiakirjoihin saa liitettyä videoita, kuvia ja muita elementtejä, kuten Dropbox-tiedostoja. Kaikki voi tapahtua yhteistyössä muiden käyttäjien kanssa, jopa samanaikaisesti samaa asiakirjaa muokaten.

Lisäksi Dropbox antaa esimerkkeinä Paperin käyttömahdollisuuksista kytkemisen Google-kalenteriin, jolloin se luo automaattisesti asiakirjan muistiinpanoille ja jakaa sen osallistujille, sekä mahdollisuuden tehtävälistojen helppoon luomiseen ja tehtävien määräämiseen muille henkilöille lisäämällä heidän palvelun @nimensä.

Dropboxin tähtäimessä myös Paper-palvelulla ovat nyt maksavat yritysasiakkaat. Ainoastaan yritysasiakkaille tulee Dropboxin uusi Smart Sync -toiminto, älykäs tiedostojen synkronointi.

Smart Sync tuo koko tiimin kaikki jaettavat Dropbox-tiedostot saataville käyttäjille ilman tarvetta synkronoida niitä talteen laitteen omaan tallennusmuistiin. Tiedostot avautuvat verkon yli, mutta muuten aivan samoin kuin tavallisetkin paikallisesti tallennetut Dropbox-tiedostot.

Smart Sync tulee tarjolle varhaisen pääsyn ohjelmaan kuuluville yritysasiakkaille tästä päivästä alkaen.


Dropbox Smart Sync.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom