Mobiili.fi Dropbox Paper avautui kaikille – nyt myös mobiilisovelluksina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Dropbox Paper eri laitteille.


  Dropboxin kehittämä uusi Paper-palvelu on nyt avautunut julkiseen beetatestaukseen kaikille halukkaille.

  Dropbox Paper pyrkii haastamaan esimerkiksi Evernoten, Salesforcen juuri ostaman Quipin ja muut yhteistyötä asiakirjojen ja muistiinpanojen ympärille mahdollistavat palvelut.

  Aiemmin Dropbox Paper on ollut suljetussa beetatestauksessa, ja nyt tapahtuvan avautumisen yhteydessä se saa myös omat Android- ja iOS-sovelluksensa. Android-versio on jo saatavilla Google Playsta ja iOS-sovellus on luvattu toimintaan EU-alueelle tulevina viikkoina.

  Dropbox Paper -käyttäjäksi voi liittyä sen sivuilla.

  Tekstin lisäksi Dropbox Paper -asiakirjoihin saa liitettyä videoita, kuvia ja muita elementtejä, kuten Dropbox-tiedostoja. Kaikki voi tapahtua yhteistyössä muiden käyttäjien kanssa, jopa samanaikaisesti samaa asiakirjaa muokaten.

  Lisäksi Dropbox antaa esimerkkeinä Paperin käyttömahdollisuuksista kytkemisen Google-kalenteriin, jolloin se luoautomaattisesti asiakirjan muistiinpanoille ja jakaa sen osallistujille, sekä mahdollisuuden tehtävälistojen helppoon luomiseen ja tehtävien määräämiseen muille henkilöille lisäämällä heidän palvelun @nimensä.

  Viimeisimpänä päivityksinä avoimen beetan avautumisen yhteydessä Dropbox on nyt tuonut mukaan ilmoitukset sekä parantanut Paperin tukea taulukoille tehden niiden käytöstä helpompaa. Lisäksi hakuominaisuuksia ja kuvagalleriaa on parannettu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju