Mobiili.fi Dropbox ja Acrobat Reader solmivat liiton – nyt myös Androidilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Adobe ilmoitti eilen, että Acrobat Readerin ja Dropboxin välinen yhteistyö syvenee. Aiemmin iOSilla nähdyt integraatiomahdollisuudet ovat nyt saapuneet myös Android-sovelluksiin.

  Adobe ja Dropbox solmivat viime vuonna yhteistyösopimuksen, jonka tarkoitus on parantaa käyttäjien tuottavuutta yhtiöiden ohjelmistotarjonnan parissa. Sopimuksen seurauksena PDF-tiedostojen katselu ja käsittely iOS-laitteilla muuttui aiempaa suoraviivaisemmaksi.

  Nyt uudistukset on tuotu myös Android-sovelluksiin. Uudistuneeseen Acrobat Readeriin voi syöttää Dropbox-tunnukset ja päästä käsiksi pilveen tallennettuihin PDF-tiedostoihin suoraan lukijasta. Pelkän tarkastelun lisäksi dokumentteja voi esimerkiksi kommentoida tai allekirjoittaa.

  Dropboxin puolelle taas ilmaantuu mahdollisuus ”tehdä enemmän PDF-tiedostoilla”. Käyttäjät pääsevät jatkossa yhdellä painalluksella tarkastelemaan ja muokkaamaan tiedostojaan.

  Dropbox-integraatiolla maustetun Acrobat Readerin löydät Google Playsta. Luonnollisesti Dropboxin oma Android-sovellus on saatavilla samassa osoitteessa.

  [​IMG]
  PDF-editointi onnistuu nyt suoraan Dropboxista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju