Mobiili.fi Draamaa Jollan ympärillä – yhtiö kommentoi: Intiassa myyntiin tulleet Sailfish-puhelimet...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Intex Aqua Fish.


  Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmällä varustettu Intex Aqua Fish -ei ole vielä tullut virallisesti markkinoille Intiassa, Jolla varoittaa Twitter-tilillään ja yhteisösivuillaan.

  Intiassa eBayhin ilmestyneistä Intex Aqua Fish -puhelimista uutisoitiin myös Suomessa.

  Kyse ei kuitenkaan ole lainkaan myyntiintulosta, vaan Jolla on nyt todennut, että kyseen on oltava joko väärennetyistä (=myös olemattomista) tai varastetuista laitteista.

  ”Myynnissä oleva tuote ei ole vielä lanseerattu virallisesti Intexin toimesta ja laitteessa on demo-ohjelmisto MWC:stä asennettuna. Näin ollen meidän ymmärryksemme on, että tämä tietty laite (joka näkyy eBay-ilmoituksen kuvissa) on varastettu ja myynnissä laittomasti”, Jolla toteaa.

  Jolla kehottaa olemaan yrittämästä ostaa laitetta ennen virallista lanseerausta ja kehottaa raportoimaan kaikki Aqua Fishin eBay-myynti-ilmoitukset eBaylle.

  Intex Aqua Fish on Jollan itsensä alun perin suunnittelema ja kehittämä, ja samaa puhelinta on tällä suunnalla myyty Jolla C -nimellä osana Jollan kehittäjäyhteisöprojektin 169 euron liittymismaksua.

  Jollan huijauksiksi tai varastetuiksi tuomitsemassa eBay-listauksessa Aqua Fishin hinta oli 5 499 rupiaa eli vajaat 75 euroa.

  Aqua Fish esiteltiin helmikuussa Mobile World Congressissa Barcelonassa yhdessä Intexin kanssa.

  Puhelimen piti tulla Intiassa myytiin jo huhti- tai toukokuussa, mutta myyntiintulo on viivästynyt.

  Jollan historiasta löytyy lisääkin omituisia käänteitä: yhtiön tablettiprojekti epäonnistui pahoin eivätkä kaikki ennakkotilaajat saaneet laitteitaan tai edes vielä kaikkia rahojaan takaisin ja Jolla Tableteja päätyi ilman Jollan lupaa myyntiin kiinalaisiin verkkokauppoihin varustettuna Sailfishin sijaan Android-käyttöjärjestelmällä.

  [​IMG]
  eBayssa myynnissä ollut Intex Aqua Fish.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju