Mobiili.fi Dots-puzzlehitit saivat seuraajan – taianomaiset kumppanit auttavat pulmissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Tuttu Dots-pisteidenyhdistely on jälleen ajankohtaista. Suosittu pulmapelisarja on saanut uuden jäsenen, joka kantaa pöytään entistä enemmän vaihtelevuutta ja erilaisia mekaniikkoja.

  Dots oli aikanaan erittäin suosittu ja miellyttävä pulmapeli, jossa tarkoitus oli kerätä pisteitä pieniä palleroita yhdistelemällä. Two Dots jatkoi onnistuneesti samaa rauhoittavaa pelitapaa, mutta toi mukanaan mekaanisia uudistuksia ja vei sarjan viehättävän ulkomuodon entistä pidemmälle.

  Nyt sarja on saanut kolmannen osan, joka kulkee nimellä Dots & Co. Perusperiaate on ennallaan, eli pelaaja yhdistelee jälleen pisteitä vapaanmallisissa ketjuissa poistaakseen ne pelilaudalta.

  [​IMG]

  Tällä kertaa peliin on kuitenkin tuotu useita kumppanihahmoja, jotka tarjoavat omat erikoiskykynsä pelaajan käyttöön. Lisäksi Dots & Co lupailee 155 uutta tasoa, 15 erilaista visuaalista pelimekaniikkaa ja kauniita maisemia, joiden läpi pelissä etenevää pelaajaa kuljetetaan. Lisäksi väreihin vahvasti luottava peli tarjoaa erillisen pelitilan värisokeita varten.

  Dots & Co on nyt ladattavissa Google Playssa ja Applen App Storessa. Peli on ilmainen, mutta fanaattisimmat pelaajat voivat kuluttaa myös rahaa peliä kolutessaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju