dnaCity- liittymä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja varvio, 20/2/04.

 1. varvio

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Millaisia kokemuksia teillä on Lännen Puhelimen tarjoamasta dnaCity- liittymästä?

  Minulle on kaupattu ko. liittymää ja luvattu mm. säästöjä puhelu-kuluissa. Miten liittymän kuuluvuus toimii ja onko liittymä todellakin edullinen ja käytännöllinen?

  kokemuksia?
   
 2. Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  jos kyselee edullisuuden perään niin eikö asia olisi aika helposti tarkistettavissa hinnastosta? ja hyvin kuuluu 02-alueella aivan samoin kuin normaali Dna-liittymä.
   
 3. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Viestintäviraston sivuilta löysin taannoin mainintaa että tuo kaupunkipuhelintoiminta täytyy lopettaa dna:n saaman toimiluvan vuoksi. En tiedä onko tämä määräys kumottu, mutta tälläinen varauma kannattaa ottaa huomioon.
   
 4. joggey Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  448
  Tykkäykset:
  4
  Toimii. 02-alueen verkosta suuri osa 1800 MHz, usein myös metsässä, korvessa saattaa olla vähän heikko kuuluvuus, mutta muuten ok.

  Hinnat löytyy hinnastosta, halpaa lankaan ja DNA:han, muihin matkapuhelimiin törkeän kallis, hinnoittelu kuin langassa, perushinta plus matkapuhelinlisä, eli päivällä hinta taitaa olla noin 30 senttiä minuutilta.

  Samalla kuukausimaksulla saa (sai) DNA:n Perusliittymän, tämän hetken tilanteesta en tiedä, kun DNA:n liittymätyypit vaihtuivat. Siirto DNA->City maksuton saman kortin liittymien välillä.

  Äidillä ollut tuo käytössä muutaman vuoden, minuuttihinnaksi tullut keskimäärin 7-8 snt, tosin liittymällä ei juuri ole soiteltu matkapuhelinverkkoihin. Laskutus toiminut, tosin DNA:n suuren laskutusjärjestelmän uusimisen yhteydessä DNA yritti veloittaa maksuttomista soitonsiirroista.
   
 5. varvio

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Kävin tänään Turussa kyselemässä lisää liittymästä, ja myyjät kertoivat, että Viestintäviraston päätös oli kumottu ja se koski Telian City- liittymiä. Kertoivat myös , että dna:n hinnoittelu muutosten jälkeen dnaCity- tuplakortin saa edelleen vain yhdellä kk- maksulla.

  Miten helppo oikeasti käytännössä tämä kahden liittymän yhteis-SIM kortti on. Liikkeessä sanoivat että liittymältä toiselle on helppo vaihtaa ja ainoa miinus on ettei tekstiviestit siirry puolelta toiselle.

  Liittymä kiinnostaa minua lähinnä sen paikallisuuden ja edullisuuden, sekä mielenkiintoisen "kaksi liittymää samalla kortilla" systeemin vuoksi. Mites liittymän lisäpalvelut, saako esim. saldorajoituksen. Onko tietoa? Kertokaa lisää ruusuja/risuja, sillä vaihdan Saunalahteni pois, kahden viikon kortinvaihtoaika oli liikaa...
   
 6. nalle Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  1404
  Tykkäykset:
  0
  On tosiaan yksinkertainen käyttää. Valikossa olevalta dna-lehdykältä pääsee vaihtamaan liittymää, ei tarvitse puhelinta sulkea...
   
 7. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  http://www.lpoy.fi/templates/NORMAALI.asp?thispage=247
  Ei ole mikään halpa liittymä ainakaan lyhyissä puheluissa eikä toisiin kännykkäverkkoihin soitettaessa. Jos soittaa huomattavan paljon lankaverkkoon ja dna-liittymiin niin liittymä voi olla hyvä.
   

Jaa tämä viestiketju