Dna yllätetty housut kintuissa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja aksus2, 26/11/05.

 1. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Dna on täysin yllätetty muiden operaattoreiden määräaikaisilla sopimuksilla.
  Ihmiset valitsevat näitä määräaikaisia sopimuksia monestakin syystä,mutta suurin syy tähän on niiden jatkuva edullisuus suurempaan liittymämäärään mitä dna tarjouksillaan pystyy ihmisille tarjoamaan.Varsinkin soneran 1e su puhelut KAIKKIIN liittymiin on todella kova tarjous ja isku denan suhteen.Samoin sauniksen la-su 1e/päivä viikonloppuisin jatkuvasti omiin ja elisan liittymiin tekemä tarjous ja mitenkään väheksymättä elisan etu-ilta sopimuksen alennuksen arvoa kaikkiin liittymiin,on lyönyt hampaat kurkkuun denan tarjouksille.

  Denalla on vain marginaalinen käyttäjäjoukko ja liittymämäärä,joista on vielä noin 35-40% myytyjä prepaid liittymiä,joista käytössä aktiivisesti noin 15%,nämä määärät kun vähentää denan ilmoittamasta määrästä niin ollaan luvussa noin 375 000 aktiivista laskutusliittymää,joille tarjolla näitä halvempia liittymätyyppejä.

  Käyttäjämäärä on siis rajallinen ja liittymät ovat kalliita muihin liittymiin soitettaessa,niin ei mikään ihme,että järkevä kuluttaja pysyy ja siirtää numeronsa muita edullisia sopimuksia tarjoavalle operaattorille.

  Siksi mm. nmpacin tietojen perusteella näin myös voidaan katsoa käyneen,määräaikaiset sopimukset ja niiden solminen on pudottanut numerosiirtomääriä rajusti ja tästä varsinkin dna kärsii eniten,yrittäessään hankkia uusia asiakkaita.

  Dna on yllätetty muiden huipputarjouksilla housut kintuissa ja muut menee ja porskuttaa,koska tarjoukset ovat parempia kuin denalla ja ne koskavat huomattavasti suurempaa liittymämäärää kuin denan omat liittymätyypit ja tarjoukset.

  Ja kuka nyt valitsee operaattorin vain sen mukaan että edullinen yhdelle-kahdelle kaverille,kun tarjolla edullisuutta miljoonii liittymiin halvempaan hintaan ja jatkuvia muitakin tarjouksia edullisuudesta!!

  Ei saneerauskaan enään denaa pelasta myynniltä,kyllä asiakkaat sen määräävät poistuumalla muiden operaattoreiden asiakkaiksi ja ovat vaihtamatta liittymiään denalle määräaikaisten sopimusten vuoksi ja niiden edullisuuden vuoksi.

  Siinä totuutta,jota kenties kiihkoilijat ja danaistitkin osaavat lukea ja tajua ja olla möykkäämättä aina muita kirjoittajia kohtaan asiallisesta totuudesta!
   
 2. jacce

  jacce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1594
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung
  On toi kyllä aika iso määrä ihmisiä sentään..375 tuhatta. Pistetään yhteen läjään ja saadaan isohko festari.

  Mitäs sillä fyrkalla tekee kun ei sitä mukaan saa kuitenkaan. Antaa mennä vaan isoihin laskuihin, elämä lyhyt..
   
 3. caarlo

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  523
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  MPF:n sääennustaja v. 2005
  Vai niin, joko jäähysi on lusittu?
  Villi veikkaus, että luku on lähempänä 50%
   
 4. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
   
 5. caarlo

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  523
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  MPF:n sääennustaja v. 2005
  Kai sulla jonkin sortin bannit on tänne ollut kun et ole ollut täällä aikoihin kertomassa meille sisäpiiritietoa "danasta"
   
 6. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Varsin asiallinen aloitus mielestäni. Ei sillä että siinä mitään faktaa olisi tai sitä kommentoidakseni voin yhtyä että nämä ovat varmasti DNA:lle vittumainen paukku joka tuli hieman yllättäen nyt kun liittymämäärää kuitenkin pitäisi saada nostettua.
   
 7. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Laajemmin ajateltuna on totta että tarjous on parempi jos mahdollisia puhelun vastaanottajia on miljoona jotain sataa tuhatta vastaan. Kuitenkin käytännössä määräävämpi seikka on se että millaisesta joukosta ns. ystäväpiiri koostuu ja joille soittelee.
  Tottakai myyntitiskillä on helppo perustella Soneran 1e sunnuntain tarjouksen edullisuutta, mutta entäs jos ystäväpiiri koostuukin etupäässä Elisan/Kolumbuksen käyttäjistä, tai mikä todennäköisempää niin "sekakäyttäjistä".
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  No tuskin se tarjousta huonontaa? paitsi jos ystävät ovat DNA preapaid käyttäjiä.
   
 9. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole mitään banneja tänne tai muuallekkaan ollut.Että omaa kuvitteluasi asia kyllä nyt on.
  Kirjoitan vain sillon kun on asiaa ja seuraan muuten asioita ja juttuja taustalta viikottain,miten työkiireiltäni pitkin poikin maailmaa ehdin.
   
 10. jacce

  jacce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1594
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung
  Jos sullakin niitä osakkeita on vielä jäjellä nii vois jo myydä enneku tippuu hinta liiaks.
  Itse olisin jo myynyt.
  Olen tehny tappiota , mutta myös voittoa noilla osakemarkkinoilla joten jotain kokemusta on asiasta.
  Ainoa asia joka enää voi nostaa ton osakesalkun arvon on että se yhtiö myydään ja joku tarjoutuu ostamaan sen, ja sekin nousee silloin vain hetkellisesti..
   
 11. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
   
 12. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Antidna-fanaatikko aksus2 näköjään pääsi taas tänne sepittämään jotain ufotarinoitaan.
  Hoh hoijaa...
   
 13. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Kuten sanottu minulla aina pääsy tänne,jos aika jää töiltä seurata tätäkin huuhaa palstaa,toisin kuin esim. sinulla suomi24 sivuille ja muille!!
  Sinut tunnistettu täksi dna danaisti kiihkoilijaksi suomi24 palstalla mm!
   
 14. Tuamas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  623
  Tykkäykset:
  0
  Aksus on kerrankin jossakin edes etäisesti oikeassa, eli nuo määräaikaiset todellakin väliaikaisesti vaikeuttavat uusien asiakkaiden saamista denalle.

  Mutta uskoisin kuitenkin, että piikki tulee aikaa myöten tasoittumaan.

  Ja Dna on kuitenkin Kolumbuksen ohella ainoa operaattori, joka tarjoaa paketti ja 69-liittymiä sekä henkilökohtaista palvelua liikkeeissä.

  Ja Dna:lla on Arpu ollut aina varsin korkea, lisäksi nykyisellä liittymämäärällä Dna todennäköisesti pärjää saneerausten jälkeen. Itse en usko, että mitään suurta asiakaskatoa tapahtuu, kun kuitenkin kaikki toimii hyvin ja kuuluvuudetkin tulevat vielä nykyisestä hyvästä tasosta paranemaan osassa suomea merkittävästi lähiaikoina.
   
 15. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Ei minulla ainakaan ole mitään esteitä kirjoitella eikä pääsyä estetty. Mitä tähän palstaan tulee, tämä on ainakin asiallinen palsta verrattuna moneen muuhun. Eli todellakaan ei mikään huuhaa-palsta ole. Jos sinun mielestäsi on niin ei ole pakko tulla tänne.
  Minutko? Minä en edes Suomi24-roskapalstalla viitsi kirjoitella koska tiedän miten alhainen taso siellä on juttujen suhteen. Ettet vaan olisi itse hieman kiihkoillut (sielläkin)?
   
 16. Suomen Huippu Vieras

  0   0   0

  Taitaa DNA olla muutenkin vähän niinkuin jättiläismäisessä Sonera-Elisa-makkaravoileivässä juustona välissä. Hmm.. makkaraa...
  No DNA:nhan ansiostahan minäkin saan nauttia Kolumbukselle asti räiskyneestä 0,69 hintatasosta.

  Mutta jos asiaa puhutaan niin toivottavasti Finnetin verkkoinfrastruktuuri säilyy tulevaisuudessakin, onhan täällä jo tänäkin vuonna parina päivänä se ollut se ainoa toimiva vaihtoehto. Kilpailua ja vaihtoehtoja on hyvä olla.
   
 17. MoonMan

  MoonMan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/02
  Viestit:
  897
  Tykkäykset:
  23
  En voi ymmärtää miten ihmiset voivat sanoa tästä "euron sunnuntai" -tarjouksesta "Todella kova tarjous". Onhan se, jos on tottunut sunnuntaisin juoruamaan. Jos on tiistaina asiaa, yleensä soitetaan, eikä odoteta sunnuntaihin. Kuinka moni tarjouksen käyttäjistä on ennen soitellut sunnuntaisin edes tuota 12 minuuttia (minkä voi jutella eurolla Sonera Netto -liittymällä)?

  Edelleen olen huolestunut siitä, että myytäessä painotetaan tuota tarjousta, ja jätetään 12kk sopimus sivuun. Moni liittymän vaihtoa yrittävä ei ole tietoinen koko sitoumuksesta.
   
 18. polle

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  555
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä tuota tarjousta moni hyödyntää. Itse en ole Soneran asiakas, mutta monet tuttavat ovat. Viime aikoina oma puhelin on soinut tiheämpään sunnuntaisin, kun ihmiset hyödyntävät tarjousta. Siinähän voi halvalla kerrata vaikkapa viikonlopun ryyppyreissujen tapahtumat :). Lisäksi olen huomattu, että monet sunnuntaieuroilijat ovat muutenkin kännykän todellisia suurkuluttajia, joten heille tarjous tuo todellista säästöäkin. Lisäksi uskon, että tarjous kiihdyttää lankapuhelimista luopumista ja syö ennen lankaliittymillä soitettuja minuutteja.
   
 19. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2

  Eikös Sauniksella ole tämä euron puhelut la ja su.
   
 20. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Mutta vain 2 miljoonaan liittymään, kun toinen tarjoaa sunnuntait 5 miljoonaan... vai miten se meniköön? Mainostavat ainakin näin :)
   

Jaa tämä viestiketju