DNA SMTP palvelin: Toimintahäröö?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
131
Reaktiopisteet
1
Eli: Onko teillä, arvon matkapuhelinfoorumikolleegat, ollut käyttöongelmia käytettäessä DNA:n smtp-palvelinta sähköpostien kanssa ihan viimeaikoina?

Keissi: T65 (softa R4A) + DNA GPRS
Nettikäyttö puhelimella toimii (eli puhelin toimii tietokoneelle modeemina), kuten wappauskin.
Jos puhelimella yritetään käyttää sähköpostia (HTV:n Welho) niin vastaanotto toimii, lähetys ei.
POP3-palvelimeksi asetettu mail-hub.welho.com
SMTP-palvelimeksi asetettu smtp.dna044.com

POP3 siis toimii (viestien vastaanotto OK), mutta lähetys aiheuttaa puhelimelta virheilmoituksen "Yhteyttä palvelimeen ei voitu muodostaa" tai jotain tuon tapaista.

Vinkkejä?

Last edit: Kirotusvireita korattu
 

Ville_A

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
1672
Reaktiopisteet
0
Otatko yhteyttä suoraan Welhoon vai Dna:n kautta? Yleensä palvelimen verkon ulkopuolelta ei sallita postin lähettämistä, eli pitäisi olla palvelimen aliverkossa, eli käytännössä yhteys suoraan palvelimeen, ei netin kautta.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
131
Reaktiopisteet
1
Ville_A sanoi:
Otatko yhteyttä suoraan Welhoon vai Dna:n kautta? Yleensä palvelimen verkon ulkopuolelta ei sallita postin lähettämistä, eli pitäisi olla palvelimen aliverkossa, eli käytännössä yhteys suoraan palvelimeen, ei netin kautta.
Anteeksi suorasukaisuuteni, mutta mahdoitkohan lukea kysymyksen kokonaan?

Eihän welhon palvelinta viestin lähettämiseen käytetäkään, vaan DNA:n palvelinta. Ja se ei tunnu toimivan.
 

Ville_A

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
1672
Reaktiopisteet
0
Sumppi sanoi:
Anteeksi suorasukaisuuteni, mutta mahdoitkohan lukea kysymyksen kokonaan?

Eihän welhon palvelinta viestin lähettämiseen käytetäkään, vaan DNA:n palvelinta. Ja se ei tunnu toimivan.
No niinpäs näkyy, luin hiukan liian nopeasti.

On siinäkin palvelimessa ollut ongelmia, vanhalla foorumilla aiheesta löytyy asiaa, tosin ei ihan tuoretta, ehkä kuukauden vanha juttu. Dna:lla oli kait jokin palvelin ainakin testikäytössä. Ja taisi olla vielä tulossa toisella nimellä oleva palvelin testien perusteella.

Ongelmana oli kuitenkin satunnainen toimiminen. Joillakin tuntui auttavan ip-numeron käyttäminen nimen sijasta, mutta sekin osoittautui vain hetken avuksi.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
131
Reaktiopisteet
1
Ville_A sanoi:
Ongelmana oli kuitenkin satunnainen toimiminen. Joillakin tuntui auttavan ip-numeron käyttäminen nimen sijasta, mutta sekin osoittautui vain hetken avuksi.
Joo, siitä on apua silloin, jos puhelimessa ei ole paikkaa DNS-palvelimen osoitteelle tai jos sitä ei ole määritelty (tai DNS ei toimi).

Mutta IP-osoitteen käyttö DNS:n määrittämisen lisäksi ei haittaa, tosin tässä tapauksessa se ei auta..
 

Ville_A

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
1672
Reaktiopisteet
0
Sumppi sanoi:
Joo, siitä on apua silloin, jos puhelimessa ei ole paikkaa DNS-palvelimen osoitteelle tai jos sitä ei ole määritelty (tai DNS ei toimi).

Mutta IP-osoitteen käyttö DNS:n määrittämisen lisäksi ei haittaa, tosin tässä tapauksessa se ei auta..
Näinhän se on.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.6.2002
Viestit
78
Reaktiopisteet
1
Olen itsekkin kyseisen ongelman kanssa paininut...Soitin Dna:n aspaan, ne ei osanneet selitystä antaa. Vaihtoehdoksi antoivat smtp.dna044.com:ille mail.044dna.com:in. eikä muuten auttanut sekään.

Hö.
 

reppana

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
20.6.2002
Viestit
273
Reaktiopisteet
0
Sumppi sanoi:
POP3-palvelimeksi asetettu mail-hub.welho.com
SMTP-palvelimeksi asetettu smtp.dna044.com

Olet enkeli!!!! Ratkaisit ongelmani!!!
Minulla ollut sama vika, mutta nyt toimii, kun laitoin SMTP-palvelimeksi smtp.dna044.com . jesjesjes!!!!!!!! :lol:
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
131
Reaktiopisteet
1
raato sanoi:
Sumppi sanoi:
POP3-palvelimeksi asetettu mail-hub.welho.com
SMTP-palvelimeksi asetettu smtp.dna044.com

Olet enkeli!!!! Ratkaisit ongelmani!!!
Minulla ollut sama vika, mutta nyt toimii, kun laitoin SMTP-palvelimeksi smtp.dna044.com . jesjesjes!!!!!!!! :lol:
heh :D Kiitos! Eipä ole enkeliksi aiemmin vielä kehuttukaan!

Mutta minunkin ongelmani ratkesi!
Puhelimen asetuksiin ei nimittäin oltu laitettu käyttäjän sähköpostiosoitetta (???). Kun tämä oli paikallaan, niin alkoi toimimaan. tai sitten DNA:lla mahdollisesti ollut ongelma korjaantui samalla hetkellä... Joten mene ja tiedä. :?:
 
Top Bottom