Dna:n saldorajoituksen tilaaminen ja ongelma

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja merzy77, 6/12/02.

 1. merzy77

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  824
  Tykkäykset:
  2
  Soitin eilen dna:n asiakaspalveluun ja kyselin saldorajoituksesta. Antoivat tilausohjeet ja kertoivat, että tulee vielä jokin tekstari ja siinä toimintaohjeet. Tein työtä käskettyä, tekstaria ei kuulunut. Soittelin ja käskivät vielä odotella. Tänäaamunakaan ei tekstaria kuulunut ja soitin aspaan. Eivät osanneet syytä kertoa, mutta ottivat kytkentätiedot ylös ja aikoivat kytkeä rajat. Sanoivat, että sitten tulee viesti kytkennästä. No tässä nyt dottelen viestiä saa nähdä, koska tulee??

  Hyvä kumminkin, että ovat saaneet rajoitukset tehtyä, niin moni uskaltaa lapsilleenkin liittymän hankkia.
   
 2. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  DNA:lta tekstareilla tilattavissa palveluissa saa odottaa jonkin aikaa. Itselläni esim lähipiirin muutos kesti noin 46 tuntia. Käskyt eivät mene suoraan järjestelmään vaan suoraan käsittelijälle. Muutos siis tehdään edelleen käsipelin, väärinkäytösten välttämiseksi. Myös ruuhkat vaikuttavat palveluiden kytkentään. Sama lienee myös oma dna:ssa tehtävissä palvelutilauksissa. Tällä tiettävästi ohitetaan aspan ja jälleenmyyjän kautta faksilla tapahtuvat tilaukset.
   
 3. nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Jep, näin se tieto kulkee... Itse nimitäin soittelin tuonne aspan suunnalle tuon lähipiiri-muutoksen takia. Päivitin tiedot, tuli viesti jotta tiedot viedään kotvan kuluttua järjestelmään ja sitten ei kuulunutkaan mitään. Odottelin päivän kaksi ja soitin kysyäkseni sitten, että onko ne nyt siellä vai ei... Hetki soiton jälkeen tuli kyllä sitten se viesti, että ne on päivitetty, olin siis taas liian hätäinen soittamaan sinne.
  Aspaan soitollani ei siis ollut mitään nopeuttavaa vaikutusta, vaan siinä menee se pari päivää, nyt joulun koittaessa voi olla, että ruuhkautuu entisestään...
   

Jaa tämä viestiketju