Mobiili.fi DNA:n roaming-hinnoittelukaan ei kelvannut viranomaisille: yritti nyhtää lähes 60...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]DNA alentaa sittenkin tiedonsiirron hinnan EU-alueella 30. huhtikuuta 0,062 euroon megatavulta eikä 0,099 euroon megatavulta, kuten se aiemmin oli ilmoittanut. Samoin puheluista ja tekstiviesteistä perittävät hinnat laskevat aiemmin ilmoitetuista, samoin 0,062 euroon puheluminuutilta tai 0,062 euroon tekstiviestiltä.

  EU-lainsäädäntö pakottaa operaattorit laskemaan verkkovierailumaksuja jälleen huhtikuussa ennen ensi vuonna luvassa olevaa koko roaming-maksujen poistoa. DNA:n mukaan määrittelyt ovat kuitenkin epäselkeitä.

  ”DNA on päättänyt entisestään alentaa hintojaan Viestintäviraston kanssa käytyjen keskusteluiden pohjalta. Asiaa koskeva EU:n lainsäädäntö on erittäin epäselvä, ja oma tulkintamme tästä lainsäädännöstä poikkeaa Viestintäviraston näkemyksestä. Päädyimme kuitenkin siihen, että laskemme asiakkaidemme iloksi hintoja entisestään”, sanoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.

  Kilpailevat operaattorit Suomessa, Elisa ja Sonera, tarjoavat myös huhtikuun lopusta alkaen tiedonsiirron EU-alueella 0,062 euron enimmäishintaan megatavulta. Nillä molemmilla on kuitenkin tarjolla myös edullisempia vaihtoehtoja.

  0,062 euron erikoinen hinta johtuu siitä, että kyse on EU-lainsäädännössä nyt viidestä eurosentin maksimihinnasta, jonka päälle lisätään Suomen 24 prosentin arvonlisävero.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju