1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Dna:n liittymän avautuminen?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja painman, 6/2/03.

 1. painman

  Liittynyt:
  6/2/03
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Niin, avasin Myyrmannin Dna tädillä liittymän 8 päivää sitten. Onko normaalia, ettei se ole auennut vieläkään?
   
 2. Jousi

  Liittynyt:
  29/1/03
  Viestit:
  161
  Tykkäykset:
  0
  Ei se nyt kovin normaalilta kuulosta, itse tein liittymän viime torstaina iltapäivällä ja illalla jo toimi. Myyjä sanoi että noin vuorokaudessa liittymä aukeaa. Kokeile soittaa dna:n asiakaspalveluun ja tiedustella asiaa.
   
 3. Apple/PDs

  Liittynyt:
  18/11/02
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Ei, kun itse hommasin DNA liittymän jouluruuhkien alla, kesti sen aktivoiminen n. 4 päivää (ja tais olla viikonloppukin välissä).. Käyt siellä liikkeessä kyselemessä että mikä mättää tai soitat DNA asiakaspalveluun (mutta jos kellään tutulla ei ole DNA liittymää niin sinne jonottaminen voi tulla kalliiksi..)
   
 4. crc

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Mulla kanssa toimi DNA heti illalla liittymän avauksen jälkeen. GPRS pelitti myös heti.
   
 5. avj

  Liittynyt:
  28/1/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Viestin aihe: Dna:n liittymän avautuminen?

  Tilasin GPRS:än tekstiviestillä....viikon odottelun jälkeen, palo päreet ja soitin asiakaspalveluun.Sieltä ne lupas kytkeä sen heti...ja niin tekivätkin.

  Kuitenkin tuli heti alussa paskan maku suuhun DNA:n touhusta...oli muuten Tammikuuta jo pitäkällä kun tilasin, siis ei todellakaan mikään ruuhka-aika.Ei ainakaan sen piikkin voi laittaa.

  avj
   
 6. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Siirsin ketjun datatuotteet-operaattorit. Sopii varmaan tänne paremmin aiheensa puolesta.

  Dna:llakin on useilla jälleenmyyjillä käytössään "auvo" sähköinen liittymänavausjärjestelmä, jota kautta syötetyt liittymät avautunevat parissa tunnissa ellei mitään ongelmaa ole. 8 vuorokautta jopa faksattuna paperisopimuksena on huiman paljon, joten varmaan kannattaa olla yhteydessä dna:lle.
   
 7. Tanjuzka

  Tanjuzka Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3324
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Iphone 5S
  Avausaika 0,5päivää dna:n mukaan .
   
 8. Bird Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Jos ei tunnu aukeavan, niin kannattaa myös tsekata, että onko SIM-kortissa ja liittymäsopimuksessa sama numerosarja...
   
 9. painman

  Liittynyt:
  6/2/03
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  No tänään soitin ja kaikki näytti olevan niiden mukaan kunnossa, mutta ei löydy verkkoa. Puhelimena Sony Erkki 68i. Käskivät mennä vaihtamaan korttia. En ole mennyt vielä. Kaverin puhelimella korttini yllättäen toimii ja muijankin puhelimella. Sony Erkissä ei, vaikka kaikki muut kortit siinä toimii. Nyt monen yrityksen jälkeen olen kaksi kertaa saanut noin minuutiksi liittymän omassa puhelimessani toimimaan, sitten tulee vaan, että "ei pääsyä" Missähän on todellinen vika?
   
 10. Aero

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Tuo pätee jos kojun täti on tehnyt liittymänavauksen suoraan dna:n avausjärjestelmään. Vieläkin on myyntikojuja, joissa liittymä avataan paperilla ja se faksataan operaattorille silloin kun jaksetaan. Jos paperilla on avattu, niin avausaika on monilla ollut jopa viikkoja. Itsellä auksei ko. liittymä muutamassa tunnissa ja ja vielä joulun aikaan.
   
 11. joonas

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  217
  Tykkäykset:
  0
  Tänään kävin vaihtamassa vanhan dna kortin uuteen! ja liittymä jouduttiin tietenkin avamaan uudelleen! ja se aukesi noin! 50s! eli ajassa jossa vaihdoin vanhan kortin puhelimesta uuteen ja pistin virrat puhelimeen! eli mielestäni nopeasti! vaikka myyjä pelotteli kahden tunnin varo ajalla!
   

Jaa tämä viestiketju