DNA:n ja veikkauksen "yhteistyö"

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.7.2002
Viestit
210
Reaktiopisteet
0
Itselläni on dna:n liittymä, johon olen tyytyväinen, tai ainakin ollut! No juu, todella mukavaa. Kaikki muuttui kuin yhdessä yössä. Nimittäin kokeilin maratonia ennen ahvenanmaalle muuttoa (jonka takia otin soneran liittymän).....liittymän laskutus meni sekaisin, monta kertaa sinne tuli soitettua, asia korjattiin ja aina väärin korjattiinkin. Mielenkiintoinen yhteistyö Veikkauksen lottokoneella ja dna:n laskutuksella.....kone sur sur sur sur surraa ja 47 euroa oli puhuttu tai ei :)
 

lemon

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
1488
Reaktiopisteet
1
No, niin! Eiköhän Denan päälle ole jo tarpeeksi heitetty lokaa? Mielestäni olisi suotavaa muistella Soneran ja Radiolinjan töppäilyjä, etenkin kymmenen vuotta sitten tapahtuneista kämmeistä, niin ollaan loogisesti vertailemassa samalla viivalla. Ihme kun ei silloin noussut mitään haloota, kun joku pieni töpeksintä tapahtui. Tietenkin silloin vielä puhelinliikenne oli virastomaista, ei liiketoimintaa.

Valitettavasti tämä foorumi on nyt viimeaikoina likunut loan heittopaikaksi tietyille yrityksille ja eräiden yritysten yli-ylistyspaikaksi.
 

sovelias

Vuoden foorumilainen -06/-05/-03
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.6.2002
Viestit
42686
Reaktiopisteet
362
lemon sanoi:
Mielestäni olisi suotavaa muistella Soneran ja Radiolinjan töppäilyjä, etenkin kymmenen vuotta sitten tapahtuneista kämmeistä, niin ollaan loogisesti vertailemassa samalla viivalla. Ihme kun ei silloin noussut mitään haloota, kun joku pieni töpeksintä tapahtui. Tietenkin silloin vielä puhelinliikenne oli virastomaista, ei liiketoimintaa.
Joo muistellaan, Asiakaspalveluihn pääsi, siellä oli ammattitaitoista väkeä. Koko etelä suomen verkko saattoi kaatua puoleksitunniksi, uusia palveluita SMS, Myöhemmin viestin pystyi lähettään toiseenverkkoon, numeronnäyttö (RL). Kiipeiltiin kivillä ja katoilla että saatiin yhteyksiä. Julkinen kilpailu oli raakaa, jota käytiin mm yleisön osastoilla.
No, niin! Eiköhän Denan päälle ole jo tarpeeksi heitetty lokaa?
Joo jokin raja kaikella, ehkä täällä mennään laidasta laitaan, kova kehu johtaa kovaan haukkumiseen --> tasaantumiseen, aina jää joku jota kaivaa joku asia.
Ko yhtiöllä oli alussa laskutuksenkanssa ongelmia, ohjelmiston piti olla erinomainen millä pystytään hoitaan erillaisia tuotteita ja hinnoittelu perusteita. No softa projektit ovat aina mitä ovat, ja tuo ei varmaan mennyt putkeen, nyt siitä kärsivät asiakkaat ja yhtiö. Muistakaa kuitenkin lukea tomitusehdot jne. Ja valittakaa myös jos tulee liaan pienia laskuja. RL:llä oli aikoinaan tuota ongelmaa
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
193
Reaktiopisteet
0
sovelias sanoi:
Kiipeiltiin kivillä ja katoilla että saatiin yhteyksiä.

Heh. Tuo "matkapuhelinkulttuuri" olikin jo päässyt unohtumaan. Kerran yhdellä mökkireissulla huomattiin että puhelin (taisi olla NMT 900) ei toimi kuin mökin katolla. Kavereille oli luvattu päivystää puhelinta, jos joku tarvitsee ajo-ohjeita. Siellä sitten istuttiin pari tuntia puhelinvahdissa töllin katolla ja juotiin kaljaa...
 

Flyer

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.6.2002
Viestit
1179
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
N97
Eihän siinä mitään jos vaan aurinko paistoi

Huh ollaan sivussa alkuperäisestä aiheesta joka olikin niin selvä ;)
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom