DNA:n ja veikkauksen "yhteistyö"

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja dreamy83, 23/7/02.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. d

  dreamy83

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni on dna:n liittymä, johon olen tyytyväinen, tai ainakin ollut! No juu, todella mukavaa. Kaikki muuttui kuin yhdessä yössä. Nimittäin kokeilin maratonia ennen ahvenanmaalle muuttoa (jonka takia otin soneran liittymän).....liittymän laskutus meni sekaisin, monta kertaa sinne tuli soitettua, asia korjattiin ja aina väärin korjattiinkin. Mielenkiintoinen yhteistyö Veikkauksen lottokoneella ja dna:n laskutuksella.....kone sur sur sur sur surraa ja 47 euroa oli puhuttu tai ei :)
   
 2. =

  =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  ???
  Mitä yrität kertoa???
   
 3. l

  lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1486
  Tykkäykset:
  1
  No, niin! Eiköhän Denan päälle ole jo tarpeeksi heitetty lokaa? Mielestäni olisi suotavaa muistella Soneran ja Radiolinjan töppäilyjä, etenkin kymmenen vuotta sitten tapahtuneista kämmeistä, niin ollaan loogisesti vertailemassa samalla viivalla. Ihme kun ei silloin noussut mitään haloota, kun joku pieni töpeksintä tapahtui. Tietenkin silloin vielä puhelinliikenne oli virastomaista, ei liiketoimintaa.

  Valitettavasti tämä foorumi on nyt viimeaikoina likunut loan heittopaikaksi tietyille yrityksille ja eräiden yritysten yli-ylistyspaikaksi.
   
 4. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Joo muistellaan, Asiakaspalveluihn pääsi, siellä oli ammattitaitoista väkeä. Koko etelä suomen verkko saattoi kaatua puoleksitunniksi, uusia palveluita SMS, Myöhemmin viestin pystyi lähettään toiseenverkkoon, numeronnäyttö (RL). Kiipeiltiin kivillä ja katoilla että saatiin yhteyksiä. Julkinen kilpailu oli raakaa, jota käytiin mm yleisön osastoilla.
  Joo jokin raja kaikella, ehkä täällä mennään laidasta laitaan, kova kehu johtaa kovaan haukkumiseen --> tasaantumiseen, aina jää joku jota kaivaa joku asia.
  Ko yhtiöllä oli alussa laskutuksenkanssa ongelmia, ohjelmiston piti olla erinomainen millä pystytään hoitaan erillaisia tuotteita ja hinnoittelu perusteita. No softa projektit ovat aina mitä ovat, ja tuo ei varmaan mennyt putkeen, nyt siitä kärsivät asiakkaat ja yhtiö. Muistakaa kuitenkin lukea tomitusehdot jne. Ja valittakaa myös jos tulee liaan pienia laskuja. RL:llä oli aikoinaan tuota ongelmaa
   
 5. t

  tane

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  193
  Tykkäykset:
  0
  Heh. Tuo "matkapuhelinkulttuuri" olikin jo päässyt unohtumaan. Kerran yhdellä mökkireissulla huomattiin että puhelin (taisi olla NMT 900) ei toimi kuin mökin katolla. Kavereille oli luvattu päivystää puhelinta, jos joku tarvitsee ajo-ohjeita. Siellä sitten istuttiin pari tuntia puhelinvahdissa töllin katolla ja juotiin kaljaa...
   
 6. F

  Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Eihän siinä mitään jos vaan aurinko paistoi

  Huh ollaan sivussa alkuperäisestä aiheesta joka olikin niin selvä ;)
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju