Dna:lta ei enään uutta Maraton-liittymätyyppiä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Xenonit, 29/12/03.

 1. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10056
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  Sitä kun ei enään myydä ollenkaan :(.

  Arvelinkin että tähänkin touhuu puututaan kuten G.P.R.ässäilyyn eikun mässäilyyn..
   
 2. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Jos vihjaat mahdollisiin Maraton-väärinkäytöksiin niin en tiedä missä mittakaavassa sitä on tapahtunut, oon kuullut kyllä että sitäkin on väärin käytetty. On ihan ok että väärinkäytöksiin puututaan mutta olis parempi puuttua yksilötasolla eikä niin että otetaan kaikilta edut pois, myös niiltä jotka käyttää asianmukaisesti liittymää tai palvelua. Tuossa Dna mokas GPRS:n kohdalla ja nyt toistamiseen sitten Maratonin kohdalla, tosin ei onneksi vielä vanhojen käyttäjien kohdalla...sikäli jos Maratonin myynnin lopettamisen taustalla on syyt väärinkäytöksistä...niistähän ei julkisuudessa kerrottu, tosin julkisuuteen kerrotaan huomattavasti vähemmän kuin mikä on todellisuus.

  Pahoin pelkään että tolla menolla kohta dna tulee polkemaan itseään suohon, josta se ei hevillä nouse. Kun nykyiset uudet liittymätyypitkin on mitä on, eli "eipä vois vähempää kiinnostaa"-liittymiä niin pahalta näyttää...
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ehkäpä näillä muutoksilla pyritään kuivalle maalle.
   
 4. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Epäilen kovasti sitä lopputulosta....ei hyvältä kuitenkaan näytä. Sanon ihan vertailun vuoksi: dna Vakio L, puhelut 13c/min ja kk-maksu 8 juroa, kun taas Saunalahti TH+, puhelut 12 c/min ja kk-maksu 5,95 juroa. Kumman sinä valitsisit? Toivottavasti ei dnalla ala missään vaiheessa vanhojen asiakkaiden ns. pakkokäännytys uusien liittymien käyttäjiksi, siitä se operaattoripakolaisuus vasta alkaisikin...tosin tää on vaan mun veikkaukseni.
   
 5. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Ihan asiallisellehan tuo näyttää, dnalla on kuitenkin esim. kattava ja aktiivinen myymäläverkosto käytössä joka on iso tekijä monille asiakkaille. Hintaerokin on lähinnä marginaalinen, tuolla saatetaan normaalikäytössä saavuttaa jotain alle 5 euron eroja kuukausittain. Saa nähdä millainen paletti tästä vielä dnallekin muodostuu.
   
 6. Dippi

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Pakkohan noiden puheaikatarjouksien on näkyä hinnoissa. Tuskin millään voittoatavoittelevalla operaattorille on mahdollisuutta alittaa Saunalahden hintoja ja sen lisäksi tarjota 150EUR puheaikaa liittymän avaajalle.
   
 7. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Ei tuolla puheajan kokonaismäärällä mitään merkitystä ole (muuta kuin sen keston suhteen) vaan kuukausittain myönnettävällä maksimietuudella. Nythän on käynyt niin, että samalla kun kuukausittain myönnettävän maksimiedun määrä on vakiintunut tuohon 10/kk (kun aikaisemmin oli yleisesti 100mk/kk) niin ovat puheaikatarjoukset nousseet huimasti ylöspäin. Tietenkin syynä se, että pienempiä "tappioita" on helpompi sietää pidemmänkin ajan. Loppupelistähän on kyse siitä paljonko asiakas verkkoa käyttää ja paljonko asiakas maksaa siitä.

  Vaan sitä tarkoitin, että jos jätetään puheaikatarjoukset huomioimatta niin ei nuo Sauniksen ja dna hinnanerot mitään kovin vakavastiotettavia ole, vaan niillä saadaan keskivertokäyttäjälle aika pieniä eroja kuukausitasolla.
   

Jaa tämä viestiketju