DNA lopetti halpaliittymän: mitä tilalle?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.3.2017
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Lumia 1020
Siirryin DNA:han pari vuotta sitten Elisalta, koska DNA:lla oli vielä etäpistorasioihin sopiva alle euron / kk liittymä. Eipä ole enää huomenna.
"DNA Mini -liittymäsi vaihtuu 2.3.2017 DNA Mini Data -liittymäksi. DNA Mini Data -liittymän kuukausimaksu on 4,90 €/kk (DNA Mini -liittymän kuukausimaksu on 0,90 €/kk)."

Datayhteyttä ei tarvitse pistorasioissa ja mökin lämmitykseen ympäri vuoden juokseva 4,90 eur/kk per pistorasia on aivan liikaa, etenkin kun niitä ei ole vain yksi.

Onko nyt siirryttävä takaisin Elisalle: Saunalahti Norppa (Lataus) on ainoa liittymä, joka minusta sopii tuohon tarkoitukseen.

Vai onko mitään vaihtoehtoja? Nyppii ilmoituksen ajoitus keskelle talvea, 1kk varoitusajalla liittymien hintaan yli viisinkertainen hinnankorotus!! Jää kaksi vaihtoehtoa: Joko maksan yhdestä tai useammasta liittymästä kunnes pääsen käymään paikalla TAI menen seuraavaksi kylmään mökkiin, DNA:ta kiroten, kädet kylmänä SIM-kortteja vaihtamaan.
 

Taajuusmuunnin

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
26.3.2006
Viestit
216
Reaktiopisteet
19
Soneralla ihan ok lataustarjous, kun saldo kolminkertaistuu eli hinnat ovat tavallaan kolmasosa listahinnasta niin päin ajateltuna. Prepaid pitää muistaa ladata uudelleen ennenkuin vuosi on kulunut!! Eli häly kännykkään tms! Bonussaldo säilyy kunhan muistaa uudistaa liittymän, näin luvattiin toisessa säikeessä.

Prepaid lataus - Sonera
 
Top Bottom