DNA DNA kytky -> sinetti rikki puh.paketissa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Stani, 21/7/10.

 1. Stani Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Iphone 6S
  Voisiko jotkut viisaammat sanoa, että mitä tehdä kun huomasin vasta kotona jotta uuden kytky puhelimen sinetti oli rikki. Kyseessä Samsung Jet. Ovat varmaankin jossain vaiheessa näyttäneet jollekkin millainen puhelin on livenä, mutta eikös asiakkaalle pitäisi aina antaa uusi puhelin.
  Mitä tässä tilanteessa kannattaisi tehdä, pitäisikö mennä valittamaan vai antaa olla.
  Kaikki lisukkeet oli kyllä tiukasti omassa pussissaan paketissa mukaanlukien akku.

  Pyydän anteeksi jos eksyi väärällä keskustelu alueelle....
   
 2. jariss

  jariss Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  41   0   0

  Liittynyt:
  2/7/04
  Viestit:
  1415
  Tykkäykset:
  51
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Usein liikkeessä aukovat ja näyttävät uuttä luuria,itsekin saanut useasti sinetti rikkiolleen,toki sinulla varmaankin on oikeus vaatia sinetillistä laatikkoa mutta mutta kannattaako ja voivathan ne väittää että itse olet avannut sen.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos myydään uusi, pitää sen laitteen olla uusi.

  Ilmeisesti sinulle on myyty uusi ja olet myös saanut uuden laitteen, valmistajien paketti "sinetit" kertovat lähinnä vain sen onko paketti aukaistu jossain vaiheessa. Kyse ei ole misään elintarvikkeista jotka voisivat pilaantua jos paketin aukaisee. eli puhelimien osalta ei kyse virheestä.

  Myyjä on voinut aukista paketin tarkistaakseen pakkauksen sisällön tai lisätäkseen/poistaakseen pakakuksesta jotain tai tehdäkseen tuotteelle jotain, esim ladatakseen, asetuksia pistääkseen jne. näyttääkseen laitetta, mahdollinen osatajaehdokaskin on voinut aukaista paketin tutustuakseen laitteeseen jne. syitä on monia.

  Oli paketti aukaistu aijemmin tai ei, niin ostajan kannattaa tarkistaa huolella että se sisältää ne asiat mitä on luvattu.
   
 4. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Tuo vaatimus on mielestäni syytä tehdä jo liikkeessä, ei jälikäteen.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Aivan, kauppaa tehdessä, voi sitten haluta vaikka ruususinetin. toinenasia sitten onko myyjä halukas sellaisia myymään.
   
 6. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Kyllä se niin päin pitää olla, että kaupassa ei niitä sinettejä auota tai jos auotaan niin sitten siitä kerrotaan asiakkaalle. Tuollainen avatun myyminen herättää paljon epäilyksiä. Kyse voi olla vaikka asiakaspalautuksesta, jonka asiakas on palauttanut, koska siinä on joku vika.

  Kauppias ei saa noin vain availla paketteja ja lisätä tai poistaa sieltä jotain. Tällainen rikkoo tavaramerkin omistajan oikeuksia. Tällaisesta uudelleenpakkaamisesta tulee ilmoittaa erikseen.
   
 7. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29310
  Tykkäykset:
  7566
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  On siinä kauppiaalla motiivit jos tietoisesti rikkonaisen laitteen myy eteenpäin. Helpompaa se on palauttaa takaisin tukkurille.

  Itsekkin sain saunikselta puhelimen jonka sinetti oli auki. Kaikki tarvittava oli mukana joten ei sen suurempi hätä. Aspasta kyllä kysyin asiaa kun muutakin aihetta sinne oli soittaa niin tyydyin pitämään puhelimen ja sain pienen hyvityksen laskuun. Ei jaksanut nähdä vaivaa palautella pakettia ja odotella uutta.
   
 8. Panda Vieras

  0   0   0

  No ei se nyt kovin käytetty voi olla jos akkukin on teipatussa pussissa koskematta. Dna:n liikkeessä on minullekin näytetty värivaihtoehtoja avaamalla sinetöity paketti mutta ei siihen luurin varsinaisesti koskea saanut, puhumattakaan virran kytkemisestä. Sen sai tehdä vasta kun oli nimi paperissa.
   
 9. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ei kannata tehdä kärpäsestä härkästä... puhelin on uusi. Eriasia sitten jos sillä on puheltu ja ollut esittelykäytössä. Oishan tuosta mainittava kuitenkin asiakkaalle jotain, mutta jos ei ole kuin näytetty jollekin ohimennen, niin haitanneeko tuo.

  Jos nyt jotain halluat, niin voisi laittaa palautetta lähinnä heidän palveluita kehittäen, että tulevaisuudessa asiakkaille tietokin riittää saatteeksi, jos lootaa on availtu. Puhelinta on saatettu näyttää jollekin. ettei missään sen laajemmassa esittelykäytössä ole ollut.
   

Jaa tämä viestiketju