DNA DNA ja Nokia yhteistyöhön liikkuvassa laajakaistassa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Nupogodi, 21/9/09.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Nupogodi

  Nupogodi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  61   0   0

  Liittynyt:
  1/1/09
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  63
  Puhelinmalli:
  Lumia 520 & 1020
  Lehdistötiedote 21.9.2009

  DNA tuo Suomen markkinoille jopa 10,2 Mbit/s enimmäisnopeuksiin yltävän mokkulan.

  Uusi mokkula on markkinoiden tällä hetkellä nopein. DNA:n tavoitteena sen myyntiin tuonnissa on varmistaa entistä paremmin asiakkaidensa langattomien tiedonsiirtopalveluiden laatu.

  – Matkaviestinverkkomme enimmäisnopeudet kasvavat koko ajan, minkä vuoksi selvitämme jatkuvasti myös uusia nopeuksia parhaiten tukevia päätelaitteita. Uskomme saavamme paljon uusia tyytyväisiä mokkulan käyttäjiä, ja on hienoa että mokkula-perhe on kasvanut myös Nokian valmistamalla tuotteella, kertoo DNA:n myynti- ja markkinointijohtaja Erik Sylvestersson.

  DNA tarjoaa ensimmäisenä operaattorina Suomessa Nokian valmistamia mokkuloita. Se tuo DNA:n matkaviestinverkon kasvavat enimmäisnopeudet paremmin myös asiakkaiden käyttöön.

  – Uskomme että kuluttajat Suomessa kiinnostuvat hyödyistä, joita Nokian ja DNA:n yhteistyö tuo langattomaan laajakaistaan. Nokia Internet Stick CS-15 mahdollistaa internetin käytön nopean langattoman laajakaistayhteyden avulla. Käyttäjä saa tämän USB-datamodeemin avulla kannettavalla tietokoneellaan yhteyden internetiin ja sähköpostiinsa helposti ja nopeasti myös liikkeellä ollessaan, sanoo Mauri Pietikäinen, maajohtaja, Nokia Oyj.

  DNA:n tiedonsiirtopalveluja kehitetään kasvattamalla matkaviestinverkon kapasiteettia ja enimmäisnopeuksia paitsi verkosta päätelaitteen suuntaan myös päätelaitteesta verkkoon päin. Päätelaitteesta verkkoon suuntautuva nopeus on oleellinen esimerkiksi sähköpostin liitetiedostoja lähetettäessä. Verkkopäivitysten ja uuden mokkulan ansiosta langattoman tiedonsiirtoyhteyden vasteaika (Round Trip Time) DNA:n verkossa on entistä kilpailukykyisempi.

  – Päätelaitevertailut osoittavat, että Nokian valmistama mokkula yltää muita tällä hetkellä tarjottavia mokkuloita suurempiin nopeuksiin, ja yhteyden laatu on entistä vakaampi, Sylvestersson toteaa.

  Mokkula on saatavilla DNA:n myymälöissä ja verkkokaupassa. Sen saa kaupan päälle 24 kuukauden määräaikaisen liikkuvan laajakaistasopimuksen yhteydessä.
   
 2. LateX Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/03
  Viestit:
  905
  Tykkäykset:
  68
  http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=38964&tyyppi=1

  Tommosen vosi vaikka ostaakin itselle jos saa sopivasti alle satasella.
   
 3. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Ja tämä oli oikein lehdistötiedotteen paikka? Soneralla sama tikku rajattomalla käytöllä ja max. 3,6Mbit hintaan 13,90€/kk ja myynnissä alkaen 21.9.
   
 4. Xaser

  Xaser Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  25/9/03
  Viestit:
  1269
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  1020
  Ootko vähän vajaa? Mun mielestä 10 megan ja 3.6(max ei varmaan ketää oo saanu tota) on vähän helvetillinen ero. Ja Soneralla on kyllä se huawein stidi.
   
 5. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Tässä tarkoitetaan, että Sonera myy samaa tikkua verkon maksiminopeudella, ei DNA ollut ensimmäinen, joka otti Nokian nettitikun myyntiin.

  https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/raatali/liikkuva_laajakaista.aspx

  https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/raatali/raatali-puhelin.aspx?broadbandKey=247
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Pohdin itse jo aiemmin tämän ketjun mielekkyyttä, kun ei kuitenkaan mistään merkillisestä asiasta kyse. Dna myy jotain datatikkua, samaa tekee joku toinenkin operaattori. Minusta ei kyse sellaisesta asiasta joka tarttisi oman ketjunsa, vaan haiskahtaa enemmänkin mainokselta joille oma paikkansa foorumilla. Jos olisi kyse jostain nopeammasta verkosta minkä operaattori ottaa käyttöön, niin ehkä sitten asia olisi toinen..
  PS Xaser koittaa sitten jatkossa hieman asiallisempaa lähestymistapaa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju