DNA GRPS ja irc

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja lamppu, 26/3/05.

 1. lamppu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/3/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Osaisikohan joku auttaa, kun törmäsin seuraavanlaiseen ongelmaan...

  Asentelin kännyyn (Samsung x450) jmIrcin, sain se jo toimimaankin eli sain yhteyden muodostettua käyttäen niitä DNA:n GPRS internet asetuksia, onnistuin jopa pääsemään kanavillekin ja kirjoittamaan viestin. Ongelmana on että jostain syystä yhteys pätkii...alle puolen minuutin päästä yhteyden ottamisesta jmIrc putoaa pois päältä ja puhelin palaa takaisin siihen sovellusvalikkoon, josta jmIrcin saa käynnistää.

  Joku asetus on varmaan pielessä, mutta kun en vaan tiedä mikä?
   
 2. tragos Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  77
  Tykkäykset:
  4
  Katkeaako yhteys aina tuon puolen minuutin päästä softan käynnistämisestä vai vaan silloin, jos kukaan ei hetkeen puhu kanavilla? Jälkimmäisessä tapauksessa epäilisin, että puhelimesi GPRS-asetuksissa on määritetty joku aika, jonka kuluessa yhteys katkaistaan jos dataa ei siirry.

  Samsungia en paremmin tunne, mutta omassa Siemensissä jmIrc pelaa erinomaisesti.
   
 3. lamppu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/3/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tutkailin hiukan googlella tuota ongelmaa ja löysin juttua, että tää jmIrc tarvii Samsung x450:ssä gatewayn toimiakseen. No, vaihdoin sitten softaa ja asentelin Vircan. Siinä tuntuu olevan sama homma, yhteys pätkii vähän väliä.

  Voi liittyä hyvinkin tuohon datan siirtymiseen tai siis siihen että sitä ei siirry. Virca toisaalta tilttailee yleensä siinä vaiheessa kun on kirjoittamassa viestiä, silloin ei toisaalta näe tuleeko kanavalle viestejä.

  En tiedä mikä nyt mättää näiden kanssa. Pitää etsiä, jos jostain löytäisi apuja tähän juttuun.
   

Jaa tämä viestiketju