dna gprs yhteyden reititys ongelmat ja kuka auttava osapuoli

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
157
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Nokia N9 / Lumia 900
pelailen tossa yhtä peliä jonka serveri on ranskassa.
keskiviikkona meni yhteys poikki kyseiseen peliserveriin, samoin monella muulla suomessa, ruotsissa, norjassa jne jne.
pingausten tuloksena huomattiin että ruotsissa, tukholmassa sijaitseva alter.netin reititin ei välittänyt tietoa kunnollla eteenpäin.
no aikani mietittyä asiaa ja joidenkin onnistuttua luomaan yhteys, huomasivat että reitti meni yhtäkkiä telia.net kautta ruotsissa, otin yhteyttä dan:n aspaan, siellä olivat pihalla kuin lumiukot reiteistä ja sen sellaisista, neuvoivat soittamaan dna internettiin, erillinen yhtiö joka hoitaa internet puolen, tuntui loogiselle minunkin mielestä.
siellä eivät osanneet sanoa mitään gprs internet yhteydestä kun eivät palvelua tarjoa ja ei ole saatavilla tietoja siitä, rupesi tuskastuttamaan tämän päivän osalta.
rupesin miettimään että kuka kummitus ne yhteydet siihen gprs:n oikein tarjoaa?
molemmat ei osanneet neuvoa sen enempää, ei tietoa vastuullisista.
hiukan ihmeellistä touhua.
muuten toimii netti ihan ok, joka paikkaan pääsee ja ei muutosta alkuaikoihin.
softalla ei puhelimessa ole mitään tekemistä tämän kanssa, oletan.
yhteys saatiin osittain joskus luotua kun sai internet yhteyden uudelleen avaamalla ja sulkemalla, ekan ip osoitteen muuttumaan, jolloin kohde osoite muuttui samalla.
mutta kenelle valittaa?
 

Jussi

Vuoden Foorumilainen 2004
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
12215
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Xperia Z3
GPRS yhteydet tarjoaa verkko-operaattori. Dna internet tarjoaa ihan koti-internetyhteyksiä (esim. adsl).

Erilaisissa asiakaspalveluissa on melko tyypillistä, että jos esität kaltaisesi hankalan ongelman, niin sormi menee suuhun ja mielellään ohjataan soittamaan jonnekkin muualle. Tuossa tilanteessa itse kysyisin aspasta, että voisiko joku kääntää sinut jollekin teknisellä puolella työskentelevälle henkilölle. Yleensä he ovat aika paljon paremmin perillä asioista. Etenkin reiteistä ja muista kansainvälisistä sopimuksista sekä käytettävistä verkoista.

Toinen vaihtoehto on jättää aspaan vikailmoitus, jota sitten aspa välittää eteempäin jollekulle joka välittää sen eteenpäin jollekulle joka välittää sen eteenpäin jne. kunnes kahden kuukauden kuluttua saa mahdollisesti jonkinlaisen vastauksen.
 
Top Bottom