Dna GPRS hidas lähiaikoina?! Vappuruuhkaa?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja crc, 1/5/03.

 1. crc

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Onko kenelläkään muulla ilmennyt DNA GPRS:n hidastelua lähiaikoina? Itselläni gprs on ennen toiminut todella hyvin ~4.5kB/s, mutta viimeiset muutamat päivät ovat olleet yhtä tuskaa, kun yhteys ei ole pysynyt päällä alkuunkaan, vaan on hyytynyt täysin alle tunnissa. Nopeus ei myöskään ole ollut normaalia, vaan on heitellyt aina 1-4 kB/s välillä. Aluksi epäilin asentamani verkkokortin aiheuttaneen jotain ristiriitoja gprs:n kanssa, kun melko samanaikasia tapahtumat olivat, mutta kokeilut ilman verkkokorttia eivät ole tuottaneet tulosta..Soitin tänään myöskin DNA asiakaspalveluun, josta epäiltiin vapun aiheuttamaa ruuhkaisuutta. Ehdotin GPRS:n "resetointia", joka sanottiin tehtävän 10 min sisään. No, eikun sitten vaan takaisin baanalle, ja kas kummaa, mikään ei ole muuttunut. Tällä hetkellä surffailen koneen koppa auki ilman verkkokorttia, ja aina välillä tiedonsiirto vain katkeaa joksikin aikaa, mutta palaa kun lystää. Onkohan kyseessä todellakin vain vapusta johtuvaa ruuhkaisuutta? Toivottavasti näin on, sillä olen tähän asti ollut hyvin tyytyväinen tähän yhteyteen...
   
 2. Juppe Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  2416
  Tykkäykset:
  0
  Eihän tuota meinaa päästä iltaisin edes verkkoon..jumii,mutta huomannut että pysähtyy kokonaan aamupäivästä lähtien,jossain klo7 jälkeen alkaa tyypillinen "jumitus"

  Aamulla 4 ja 7 välillä vauhtia riittää grs:llä...
   
 3. crc

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Joo...ilmeisesti kyse oli ruuhkasta, sillä nyt toimii taas normaalisti. Välillä gprs oli poissa päältä 5 tuntia, mutta soitto aspaan ja pari tuntia ja yhteys toimi taas, oli kuulemma täälläpäin ollut muillakin poikki kokonaan. Mutta kuitenkin, nyt pelittää taas.
   
 4. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6946
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Monta
  Itselläni on dna GPRS taasen toiminut vappuna todella hyvin tämän Nokian D211:sen kanssa. Nopeuskin on ollut hyvä.
   
 5. djmake

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/03
  Viestit:
  141
  Tykkäykset:
  0
  Käyttökokemusta dna+M50-yhdistelmällä on vasta viikonverran, mutta periaatteessa dataa on koko ajan tullut 5,3kB/s kellonajasta riippumatta.
   
 6. rs500

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/02
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Oli 25-28.4 koko viikonlopun pois pelistä. Laitoin reklamaation dna:lle mutta eipä ole mitään kuulunut. Nyt ollut taas paljon ongelmia eilen ja tänään, yhteys muodostuu mutta dataa ei liiku kuin muutama bitti. Onko kukaan saanut muuten mitään hyvitystä kuukausimaksuista verkkovikojen takia?
   
 7. djmake

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/03
  Viestit:
  141
  Tykkäykset:
  0
  Mitä kautta sen reklamaation muuten laitoit??
  Kyllä siinä tosiaan niin kävi, että liian aikaisin kehuin ongelmattomaksi. Maanantaina napsahti poikki, iltamyöhällä asiakaspalvelussa käskivät käynnistää puhelimen uudelleen (riittävän monennen kerran...) Tiistaina sitten dnalle tyypillisen "lyhyen" jonotuksen jälkeen tekniseen asiakaspalveluun ja muutaman tunnin kuluttua homma olikin taas kunnossa. Huumoriveikko tosin, kun kehotti soittamaan iltapäivällä uudelleen, jollei homma ala toimimaan.
  Eli taas kyllä data liikkuu parhaimmillaankin reilu 5kB/sek, mutta pariin otteeseen on hidastunut liki nollaan ->puhelimen bootti ja taas pelittää.

  Tuli vaan mieleen, että kait tuon puhelimen voisi ohjelmallisesti bootata määräajoin.

  Edit: Lisätään nyt senverran, että viimeisen kolmen tunnin keskiarvo on 5,4kB/sek Jos vaan moisissa luvuissa pysytään, niin ei ainakaan voi valittaa.
   

Jaa tämä viestiketju