Dna ei suostu lopettamaan laskutustaan.

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Flex, 10/9/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Flex

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Kesällä suljin dna:n liittymän törkeän gprs hinnoittelu muutoksen takia.
  Irtisanomisilmoitus piti faksata dna:lle , koska en saanut monen tunnin/päivän yrityksistä huolimatta yhteyttä aspaan. Eikä saanut paikallinen dna:n edustajakaan firmaan kontaktia 30min odottelun aikana...lopulta hän luovutti ja faksasi irtisanomiseni dna:lle.
  No kuukausi sitten tipahti laatikkoon monen kuukauden gprs käyttömaksu kuukausilta joina liittymää ei enään ollut auki.
  Lähetin heti postia aiheesta ja pyysin oikaisua...mitään ei kuulunut, mutta kas kummaa maksumuistutus löysi tiensä perille ja uhkaus liittymän sulkemisesta no sulkekoot toiseen kertaan sitten. Laatikosta pitäisi löytyä sulkemis vahvistus joka tuli kesällä. Lähetin uudelleen laskutukseen tiedustelun, mutta saa nähdä tuleeko perille muutakin kuin vahvistus sähköpostin perille menosta.
  Onko tämä joku uusi tapa nyhtää rahaa lähettämällä aiheettomia laskuja ja uhkauksia siinä toivossa, että joku huolimaton maksaa sen. Vastaavia kokemuksia?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Vituttaa varmasti moinen mutta ei kyseessä ole tahallinen teko, niillä on vain laskutusjärjestelmän uudistus kaiketi mennyt päin persettä. Joku mainitsi jotain aiemmin keväällä tai kesällä Passeli-ohjelmasta. Voisko vika olla kenties siinä? Hassua että laskutusohjelmaa joudutaan mainostaan ostos-tv:ssä, on kai niin huono softa ettei muuten käy kaupaks.
   
 3. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4940
  Tykkäykset:
  27
  Onhan täällä ollut juttua aiheettomista laskuista. Minäkin sain jokin aika sitten kahden kuukauden kk-maksuista laskun liittymästä, jonka suljin reilut 1,5 vuotta sitten. Kaiken lisäksi liitymätyyppi laskussa oli väärä. Liittymä oli aikoinaan Perusliittymä, mutta laskussa tyyppinä oli Dna Liittymä, jossa on kallis kk-maksu.

  Jos Dna ei suostu irtisanomaan liittymää ja lähettelee karhuja, mene kuluttajaviranomaisen juttusille irtisanomisvahvistuksen kanssa. Kyllä sieltä kautta saadaan Dna:kin kuriin.. Olen törmännyt myös muiden kohdalla siihen, että Dna ei noteeraa faksitse tehtyjä irtisanomisia, vaan liittymät pysyvät auki. Ja kun laskutuskin on mitä on, asiakas ei välttämättä edes tiedä olevansa yhä edelleen Dna:n "onnellinen" asiakas...
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Varsinkin se halppis passelissa oli varsin hyvä hinta laatu suhde, ja taitaa ne muutkin paselilaskutusohjelmat olla varsin edullisia ja hintaan nähden ainakin kohtuullisia.
  Muuten kyllä vähänhuvittava paikka mainostaa, mistä varmaan ollut etua ja haittaa.
  Itse aiheeseen, ko. operaattorilla on ollut kyllä vähän ongelmia ja laskutus järjestelmää uusittu, ovatko sitten päivittäneen Passeli profesionaaliin :)
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Heh, siltikin. Ei taida tuo Passeli kuitenkaan olla ihan passeli tuonkin kokoiselle yritykselle jossa on muutama sata tuhatta asiakasta. Hommaisivat ihan vaikka räätälöidyn ohjelman sitä varten, saattaa tulla jopa halvemmaksi kuin nuo massatuotteet.

  Niin, tuo on todellakin hieman haitallista että mainostavat ostos-tv:ssä, sitä ei tavallinen tossunkuluttaja tarvitse, toisaalta yritysten johto saa varmaan tietoa eri laskutusohjelmista muualtakin kuin yömyöhään telkkarista. No, onpahan ainakin tavallisen tossunkuluttajan tietoisuudessa tuo softa. :)
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  No pienille puljuile ne on tarkoitettukkin ja varmaan se yrittäjä raskaan päivän jälkeen yöllä heittää TVn auki ja huomaa tämän loistavan tuotteen...
  Operaattoreilla on sitten aivan erityyppiset jutut.
   
 7. mrv

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  154
  Tykkäykset:
  0
  No ei kai mikään yli 10 hengen pulju voi tosissaan uskoa että joku Ostoskanavalla kaupattava ohjelma olisi laadukas. Tuo kyllä tosiaan selittäisi DNA:n laskutusongelmat :)

  Passeli tuntuu olevan kohdistettu ihmisille jolla on isot taskut ja tyhjä pää... jottei sitten haittaa niin paljon jos softassa (joka on varmaan tosi "ammattilaisten" koodaama) on norsunmentäviä aukkoja.
   
 8. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  No tuntuu vähän ihmeelliselle että noin suurella yrityksellä olisi passeli käytössä.. en usko. Passeli toimii Access kannalla muistaakseni joten tuskin on ihan tämmöisiin asiakasmääriin tarkoitettu.
   
 9. liekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  517
  Tykkäykset:
  0
  Meillä kirjoitetaan duunissa erillisveloitukset Passelilla mihin se onkin ihan passeli. Accesin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Eikä sillä todellakaan tulostella satojatuhansia laskuja kuukausittain.
   
 10. Niko Maekinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  Passeli on tehty Access:llä, ainakin aikaisemmat versiot.
  Itse joskus väännettiin vastaavaa järjestelmää Accessillä kuntoon, mutta meni hermot noiden ALV:n kanssa, joten projekti tyssäsi siihen. Ja oli siinä muutakin, mikä mätti.

  Itse tiedän monta firmaa n. 1-40 työntekijän firmaa, joilla kuitenkin asiakkaita paljon. Ja käyttävät passelia.. Kortistohaku kuitenkin on suht nopea, vaikka joutuisi monen kymmenen tuhannen asiakkaan joukosta hakemaan..
   
 11. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Totaa..eikös ne kirjoita Passelia jollain c-kielen muunnelmalla tai c++: lla...tai...miksei ehkä Visual Basicillakin (tää oli huom! vitsi) ;)

  Voiko Accessilla muka tehdä sovellusohjelmia, siis ihan stand-alone ohjelmia jotka ei tarvii Accessia taustalle hyrräämään? Tiedän että joskus 80-luvulla ja 90-luvulla oli sovelluskehitysohjelmia jotka oli myös samalla tietokantaohjelmia ja joilla pystyi tekemään omia sovelluksia mut että Accesskin...
   
 12. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1486
  Tykkäykset:
  1
  Käsittääkseni kun hankkii riittävän laajan developer version voi sitten jaella ohjelmien mukana Access liteä, jolla ei voi muuta kuin käyttää kantaa ja muita kilkkeitä samaisessa tiedostossa. Voit myös rakentaa ohjelma VB:llä tai C++ ja pyörittää kantaa DAO:lla. Tällöin käyttöliittymät sun muut täytyy tehdä itse. Käytössä on ainoastaan taulut ja prosarit.
   
 13. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Accessistä on saatavilla runtime versio jolla Accesillä tehty sovellukset pyörii ihan täysin, tosin tuolla runtime versiolla ei voi tehdä mitään itsenäiseti, eli fulle versiolla on täytynyt tehdä sellainen sovellus jolla voi tehdä kaiken tarpeellisen.

  Ei myöskään pidä sekoittaa accesin tietokantaa itse accesiin, eli usein MS työkaluilla tehdyissä ohjelmissa käytetään accesin tietokantaa tai MSSQLää, ja näiden päälle on saatettu tehdä varsin laajojakin sovelluksia.

  Ei kai nyt kukaan tosissaan ole ottanut että DNAlla jotain Passelia käytettäisiin.

  Edelleen olen sitä mieltä että Passeli on varsin kilpailukykyinen ohjelma omalla sektorillaan.
   
 14. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Onkos joku teistä nähnyt sen nyt esitettävän Passeli-studion? On vanhempi kuin se aiemmin esitetty, tässä nyt esitettävässä versiossa (ver. 1.0a) ei ole vielä Passeli-yhdistysohjelmaa eikä Passeli Premiumia, eli hiukka vääräs järjestyksessä esitetty. Mua lähinnä huvitti myös se erään konttoritarvikefirman johtajan haastattelu, hyvät ilmeet ja liikehdintä, ihan kuin olis vaikeuksia saada sanoja ulos suusta. Heh, toimii kuin juna.

  Milloinkahan saamme ensimmäisen Passeli Home-version? Kotikirjanpitoa ja kotibudjettia ja veroilmoituksen tekoa. ;D
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju