DNA DNA Arvo ehdot

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Mr. Smith, 25/4/09.

 1. Mr. Smith

  Mr. Smith

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Hankin pojalleni DNA Arvo- liittymän, koska sitä mainostettiin vaivattomaksi, ulkomailla toimivaksi, laskuttomaksi ym. Liittymään ladattiin heti reilusti saldoa, ettei heti lopu. Nyt tuli ilmoitus, että liittymä suljetaan, koska liittymän VOIMASSAOLOAIKA on loppu. Saldoa ei tietenkään palauteta.

  Markkinointimateriaalissa tällaisesta ei ole mitään mainintaa, eikä myyjäkään tällaisesta erikois ominaisuudesta maininnut. Sopimusehdoissa tällaisen mahdollisuus on mainittu, kun kaiken pienen piiperryksen lukee, mutta markkinoinnissa ei tällaisesta mainita mitään. Melkoista huijausta.
   
 2. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1818
  Tykkäykset:
  315
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Lataa sinne minimilataus (nettipankilla 10 €, lipukkeella 20 €) niin liittymä toimii taas seuraavat 8 kk.

  Eikä se vanha saldokaan sieltä minnekään heti häviä. Kun olet ladannut liittymää, koko saldo (vanha + uusi lataus) on taas käytössä vaikka lähtevä liikenne olisi jo ehtinyt mennä kiinni.

  Äärettömiin liittymä ja sen saldo eivät säily. Jos dna Arvon lataamisen unohtaa vuodeksi, ei puheluiden vastaanottokaan enää onnistu.

  Kaikkia suomalaisia prepaideja joutuu lataamaan vähintään 6 - 12 kuukauden välein. Dna Arvo ei ole tässä suhteessa mitenkään erityinen.

  Onhan tämä tietysti järkytys jos olet juuri muuttanut Suomeen Saksasta, jossa ennaltamaksettujen palveluiden vanheneminen on lailla kielletty.
   
 3. malmsten Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/08
  Viestit:
  964
  Tykkäykset:
  32
  Kyseinen liittymä toimii 8kk ensimmäisestä puhelusta tai viimeisestä latauksesta. Tämänkin jälkeen liittymä toimii vielä 4kk(ei voi soittaa kuin hätänumeroihin, viestejä voi vastaanottaa) ennenkuin se suljetaan lopullisesti.

  Saattaa olla että uudelleenaktivointi vaatii yhteydenoton asiakaspalveluun ja siitä menee hinnaston mukainen avausmaksu.

  Kun muistaa ladata lisää saldoa 8kk välein, liittymä toimii normaalisti.
   

Jaa tämä viestiketju