DNA dna 3g punavuori

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja buddy01, 10/7/10.

 1. buddy01 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/10
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  1
  Onko tosiaan mahdollista että punavuoren alueella dna menee edgelle (sisätiloissa). Onko jollain sama ongelma? En pysty testaamaan liittymää muilla puhelimilla, joten en tiedä onko puhelimessa vika.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kuinka laajalti olet ilmiöön punavuoressa törmännyt, vai oletko testaillut vain yhdessä kahdessa rakennuksessa ? jos ilmiö on laaja niin vika tilanne mahdollinen. muutenkin kannattaa antaa operaattorille palautetta.

  Helsingissä yleistäen 3G kuuluvuus ei välttämättä aina yllä kovin pitkälle sisätiloissa, riippuen rakenteista ja sijainnista suhteessa tukiasemaan. joissain tiloissa on rakennettu sisäpeittoa erikseen.

  Samaa ilmiötä myös muissa isoimissa taajamissa, pienemmissä kunnissa 3G sisäpeitto voi olla parempia, käytetyn alemman taajuuden takia ja myös sen takia että rakennuskanta harvempi.

  Jos käyttöpaikalla 3G kuuluuvuus välttämätöntä niin kannattaa testata muut verkot ja miettiä operaattorin valintaa sen mukaan. perinteisesti DNA tehnyt isompia soluja joka luonnollisesti reunoilla vaikuttaa sisäkuuluvuutta

  Ei siitä niin kauhean montaa vuotta ole kun sai olla tyytyväinen jos GSM kuulu.
   

Jaa tämä viestiketju