• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Dji Phantom 3 professional

Tila
Ei auki vastauksille.

lachee

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
55   0   0
Liittynyt
19.11.2013
Viestit
116
Reaktiopisteet
8
Puhelinmalli
Vaihtelee...
Katsotaan löytyisikö täältä harrastajia, kun aihetta sivuten on aloitettu uusi viestiketjukin :)

Myydään lokakuussa Saksan amazonista hankittu Dji Phantom 3 professional -kuvauskopteri. Laite odotteli alkutalven hyviä kuvauskelejä, joten paketti tuli avattua vasta tämän vuoden alussa. Koneella on tehty kaksi testilentoa, kokonaislentoajan jäädessä alle puoleen tuntiin. Mieli tekee kuitenkin Mavicia, joten tämä uudenveroinen 3 pro olisi nyt kaupan.

Kyseessä on kolmannen sukupolven lippulaiva 4K kameralla ja lightbridge-ominaisuudella, mikä mahdollistaa todella pitkän kantaman. Tarkemman speksit löytyvät esim täältä: Rajala Pro Shop

Kyseessä aivan uudenveroinen laite!

Hintapyyntö 750€ + mahdolliset toimituskulut. Kopteri sijaitsee Juvalla, toimitus onnistuu Mikkeli - Kuopio välillä, jolloin mahdollisuus myös testilennätykseen.

Vaihdossahan voi tarjotella tuoretta lippulaivapuhelinta (iphone 7 tms) :)
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom